1979 Cornell hockeykamp sett på som den mest legendariske i historien til Lynah Rink

Det eneste tapet den siste måneden var til Providence – det samme laget som hadde returnert Big Red fra ECAC-turneringen året før. Så, selvfølgelig, da kampene i kvartfinalen i 1979 ble annonsert, var det Friars som skulle komme til Lynah Rink.

Providence sprang ut til en 2-0-ledelse i den første perioden da Lynah Faithful så på i forbløffende stillhet. Spillet gikk fra vondt til verre da Providences Tom Bauer scoret på 46 sekunder av tredje periode. Cornell fikk til slutt nullen fra sin side av resultattavlen da John Stornik tok en pasning fra Brock Tredway og slo Providence-målvakten Bill Milner - men så scoret Bauer igjen, og førte til 5-1 for Friars.

IthacaJournal.com: Les mer