Amerks cruise til 7-3 seier over Bears

Rochester Americans (10-6-0-0) stormet ut til en 4-0-ledelse og så seg aldri tilbake på vei til en 7-3-drubbing av Hershey Bears (8-6-2-1) fredag ​​kveld i en kamp av American Hockey Leagues hjørnesteinsfranchiser på The Blue Cross Arena.

Amerks brøt ut for en sesong-high fire power-play mål og seks forskjellige spillere postet multi-poeng prestasjoner. Kampen var tidenes 461. møte mellom AHLs to eldste lag og det første i Rochester siden 23. oktober 2019. Med seieren har Rochester, som har vunnet 10 av sine siste 15 kamper totalt, tjent minst ett poeng i seks av de siste 11 kampene med Bears som dateres tilbake til 2016-17-kampanjen, med 5-5-1-0 over dette tidsrommet.

Jack Quinn og Mark Jankowski fikk hvert sitt mål og to assist mens Peyton Krebs avsluttet med tre assist. Michael Mersch (2+0), Ethan Prow (0+2) og JJ Peterka (0+2) spilte alle et flerpunktsspill. Mason Jobst, Sean Malone og Ryan MacInnis fullførte scoringen med ett mål hver. Oskari Laakonen og Josh Teves fikk begge en assist.

Målvakt Ukko-Pekka Luukkonen (6-6-0) gjorde sin åttende opptreden på de siste ni kampene og 12. totalt. Den finske nettvakten møtte 40 skudd, som inkluderte 27 i løpet av de siste 40 minuttene med spill og tok sin sjette seier for sesongen. Luukkonen ligger likt på sjetteplass i AHL når det gjelder seire, mens han er nummer fire i både spilte minutter (685) og spilte kamper (12).

Med en natt med to assist, satte Joe Snively fart på Bears-angrepet mens Mason Morelli, Garrett Pilon og Kody Clark alle tente lampen. Siden begynnelsen av november har Snively lagt inn syv mål og sju assists for 14 poeng, samtidig som de har produsert tre trepoengskamper og fem flerpoengsatsinger i løpet av denne perioden.

I åpningsrammen slo de to klubbene sammen i 52 straffeminutter og Amerks bygget en 3-0 ledelse. To av Rochester's kom ved hjelp av mann-fordel og de andre kom sekunder etter et power-play.

Mersch scoret to av de tre målene for sin andre flermålskamp for sesongen. Det var første gang han scoret to ganger i samme periode siden 24. mars 2017, som medlem av Ontario Reign. Amerks lagkaptein har nå notert 16 poeng (9+7) og fem flerpoengsuttak i løpet av sine siste 14 kamper for å flytte til andreplass på laget i scoring.

Rochester økte fordelen til fire ved 16:09-tiden i den andre perioden da Malone hamret inn en cross-is-feed fra Peterka og Teves.

Hershey slettet nullen på resultattavlen i de siste 30 sekundene av bildet da Clark og Snively kjørte inn på en 2-mot-1.

I de første åtte minuttene av den siste strofen la Bears til et par mål med mindre enn ett minutts mellomrom for å motvirke Jobsts power-play-telling på 4:09.

farmers almanac vinter 2018 new york

Etter at Hershey brakte stillingen til 5-3, svarte Rochester med de to neste målene for å sette kampen utenfor rekkevidde da Quinn og Jankowski noterte sitt 10. og fjerde mål for sesongen.

SPILLETS HØYDEPUNKTER:

Amerks avslutter uken med tre kamper når de tar sin første tur for sesongen til Upstate Medical University lørdag 26. november for å møte Syracuse Crunch. Klokken 19.00 konkurransen vil være den andre av 12 planlagte kamper mellom de to North Division-rivalene, og all handlingen vil bli gjennomført direkte på The Sports Leader 95.7 FM/950 AM ESPN Rochester samt AHLTV.