Amerks topp Phantoms i shootout

Rookie-spisser Jack Quinn og JJ Peterka blendet begge i sin første skyting for sesongen for å lede Rochester Americans (8-5-0-0) til en 5-4 seier over Lehigh Valley Phantoms (3-8-3-1) Fredag ​​på Blå Kors Arena.

Med seieren har Amerks vunnet åtte av sine siste 12 kamper, som inkluderer fire på hjemmeis. Rochester kan skryte av en rekord på 3-0-1-0 mot Lehigh Valley de siste fem årene i Flower City, samtidig som han har tjent minst ett poeng i seks av de siste åtte kampene mot Phantoms som dateres tilbake til 30. desember 2016, og 4-2-1-1 over det spennet. I hver av de åtte konkurransene over den strekningen har vinnerlaget scoret minst tre mål.

youtube sier klikk for å aktivere videokonvertering

Angriperen Brett Murray scoret sitt fjerde og femte mål på de siste fem kampene, mens Peterka og Linus Weissbach begge scoret sine fire sammenlagt på kampanjen. Oskari Laaksonen, Ethan Prow, Sean Malone, Mattias Samelsson, Josh Teves og Quinn registrerte alle en assist.

Målvakten Michael Houser startet sin første start i AHL denne sesongen og den syvende siden slutten av 2016-17. Han avsluttet natten med 28 redninger i tillegg til de to han møtte i straffekonkurransen for å vinne seieren.

Phantoms ledende poengfanger Morgan Frost produserte en sesonghøyde tre poeng (1+2) mens Garrett Wilson, Connor Bunnaman og Gerry Mayhew alle scoret i shootout-nederlaget. Kveldens tap utenfor regulering var Lehigh Valleys fjerde denne sesongen, men først i ferdighetskonkurransen.

Netminder Felix Sandstrom (3-5-3) dukket opp i sin ligaledende 12. opptreden på listen, og til tross for at han gjorde 20 redninger, som inkluderte en i straffekonkurransen, led han tapet.

grønn malay kratom brukes til

Rochester, som scoret et par mål i den tredje perioden for å slette et ettmålsunderskudd, så Phantoms uavgjort til 4-4 med 1:27 igjen av reguleringen for å tvinge frem overtid. På Lehigh Valley-kampmarkøren fikk de Sandstrom trukket mens lagene hadde fire skatere til side.

I løpet av den ekstra rammen hadde Amerks pucken i det meste av åpningen tre minutter før de ble plystret for et boardingbrudd med 2:05 igjen.

På det påfølgende power-playet holdt Phantoms pucken innenfor den offensive sonen i nesten hele straffen. Forsvarsmennene Casey Fitzgerald, Samuelsson, Teves og Prow sammen med spissene Michael Mersch og Mark Jankowski tillot ikke et skudd for å presse kampen til skuddveksling.

Quinn åpnet ferdighetskonkurransen da han ga Rochester en tidlig 1-0 ledelse på et blendende trekk før Houser nektet Mayhew og Frost. I tredje runde beseglet Peterka shootout-seieren da han slo Sandstrom på blokkersiden.

Rochester startet den første perioden med en tomålsledelse da Murray og Weissbach scoret 5:17 fra hverandre for å gi hjemmelaget en 2-0-ledelse ved 7:34-tiden. Lehigh Valley slo imidlertid tilbake med tre strake mål for å ta en 3-2 ledelse inn i de siste 20 minuttene av reguleringen, inkludert et par mål med 12 sekunders mellomrom.

grønne dagsturbilletter 2017

I løpet av den tredje perioden, derimot, begrenset Amerks, som snudde manuset fra den andre perioden ettersom de ble slått ut, 19-4, Phantoms til bare tre skudd før Murray og Peterka tok tilbake Rochesters 4-3-ledelse.

Sent i den tredje tvang Mayhew frem overtidsstrofen før Quinn og Peterka beseglet seieren under skuddvekslingen.

SPILLETS HØYDEPUNKTER:

Amerks begynner et to-kampssett mot de ubeseirede Utica Comets lørdag 20. november på Adirondack Bank Center. Spilletiden er beregnet til 19:00. starter og vil bli sendt direkte på The Sports Leader 95.7 FM/950 AM ESPN Rochester samt AHLTV.