Bautista grand slam gir Mets walk-off seier

En walk-off grand slam fra første pitch av Jose Bautista i bunnen av niende omgang ga Mets en 5-1 seier - starten de ønsket i sin serieåpning mot Rays.

Dette var Bautistas første walk-off-homerun i karrieren og hans sjette karrieres grand slam.

Todd Frazier startet omgangen med et gå, deretter holdt Devin Mesoraco rallyet i gang med en singel til venstre felt. Amed Rosario la ned offerstøpen for å flytte løperne til andre og tredje. Brandon Nimmo ble med vilje kastet for å laste basene.

.jpg

Tidlig i kampen scoret Mets et uopptjent løp i tredje omgang da Nimmo kom på andreplass etter en kastefeil av Rays kortstopper Willy Adames. Asdrubal Cabrera besatte senere Nimmo med en singel til venstre og tjente sin 13. RBI i sine siste 16 kamper.

Adames kompenserte for feilen sin i den femte omgangen da han satte en solo-homer av Jacob deGrom for å utligne kampen til 1.

Mets.com: Les mer