Cornell beseiret Brown på overtid, 3-2

er viagra over disk i usa

Junior-spissen Matt Stienburg scoret to mål, inkludert hans andre overtidsseier i bare sesongens syvende kamp, ​​for å løfte Cornell herrehockeylag til en 3-2 seier over Brown fredag ​​kveld på Lynah Rink.

Boksscore

Cornell (6-1, 4-1 ECAC Hockey, 2-1 Ivy League) – som kom inn i helgen rangert som niende i USA Today/USA Hockey Magazine-avstemningen og 10. i USCHO.com-avstemningen – kom aldri etter i å vinne sin fjerde strake spill. Men Big Red måtte overleve mange angstfulle øyeblikk da Brown (1-3, 1-3, 1-2) samlet seg for å tvinge frem den ekstra rammen.

Det hele ble satt til hvile i tre-mot-tre-overtid, der Big Red forbedret til 3-0 i sitt første inntog i NCAAs nye format for å bryte båndene etter ordinær tid. Spillet startet med at juniorforsvareren Sam Malinski leverte et stort treff innenfor den blå Cornell-linjen for å forstyrre Browns fremrykning av pucken. Bears holdt sonen, men prøvde å tvinge pucken mot sporet, bare for å få Stienburg til å avskjære pasningen og starte kontringen.

Stienburgs pasning sendte Andreev fart inn på venstre side av den nøytrale sonen, mens Malinski – hvis skift nærmet seg et helt minutt – unngikk en endring ved å suse forbi Big Reds benk og inn i sonen. Andreev klarte aldri å finne et forbikjøringsfelt til Malinski, men kjøringen hans til nettet tvang en rask retrett fra alle Browns forsvarere, og Andreev brukte plassen til å trekke seg opp og manøvrere seg inn i sporet. Det forsinkede angrepet tillot Stienburg å finne plass i sirkelen på sin off-vinge, der Andreev fant ham med en perfekt pasning for en engangspasning som Stienburg bommet forbi blokkeren til Brown-målvakten Mathieu Caron.

baldwin richardson matvarer macedon ny

Stienburg var også ansvarlig for Big Reds første mål med 59,9 sekunder igjen av den første perioden. Målet ble også assistert av Andreev, som kan skryte av 10 poeng over sine tre siste kamper, og førstegangsforsvareren Hank Kempf. Bare 21 sekunder ut i andre periode var det andre spiss Kyle Penney som scoret sitt tredje for sesongen for å doble ledelsen.

Men ettersom spillet skiftet fra primært fem-mot-fem-spill til et spill med kraftspill i andre periode, fant Bears tilbake til kampen.

Jeg var skuffet over måten gutta våre spilte på i kveld etter den første perioden, sa Mike Schafer ’86, Jay R. Bloom ’77 hovedtrener for herrehockey hos Cornell. Jeg syntes det minnet ganske mye om Union-kampen (12. november) – vi kom ut og var forferdelige på kraftspillet etter at vi scoret det andre målet. … jeg tror vi trodde det kom til å bli enklere enn det kom til å bli.

Etter at Big Red sløste bort spillets to første maktspill, svingte pendelen tilbake til Bears - og de brukte store bokstaver. Cole Quisenberry scoret på mannens fordel nær midtveis i kampen, deretter scoret Michael Maloney på en retur for å utligne kampen med 16:23 for å spille i den tredje.

beste steroidsyklus for mager masse og kutting

Så snart vi får et forsprang, ønsker vi å kunne holde det forspranget. Men det er ikke en lett ting å gjøre, og vi har et ungt lag, og jeg tror det er en del av vekstprosessen, sa Stienburg. Alt i alt fikk vi seieren og det er det vi ønsker å gjøre, men vi vil gjøre det litt lettere for oss selv der og ikke måtte gå på overtid.

Men da Cornells straffespark var mest nødvendig på en stor straffe, omtrent to minutter etter Maloneys mål, leverte det. Nate McDonald gjorde tre av sine karriere-high 30 redninger på natten for å hjelpe til med å drepe den brune muligheten og til slutt hjelpe Big Red til å vinne på overtid.

Den fem minutter lange PK var virkelig stor for oss. ... Mange gutter gikk opp for oss på benken, sa McDonald. Når en fyr går ned slik, er det bare en mulighet for andre gutter til å plukke opp en fyr. Jeg tror det var det vi gjorde i kveld.

Med sitt par av tall overtok Stienburg lagets ledelse i mål med fem, samtidig som han utvidet sin scoringsrekke til en karrieres beste seks kamper – inkludert åtte poeng over de tre siste kampene hans. Kempfs assist presset scoringsrekka hans til fire kamper.

kroppsdetox for narkotikatest

Cornell rykket inn til uavgjort for førsteplassen i ECAC Hockey med ledig Harvard, og ga begge lag 11 poeng gjennom fem kamper. The Big Red vil ha en mulighet til å ta den ledelsen alene på lørdag, når den møter Yale klokken 19.00. i lagets siste ekte hjemmekamp på Lynah Rink på mer enn to måneder.

Spilte vi dårlig? Nei, jeg synes ikke vi spilte dårlig, sa Schafer. Spilte vi godt nok til våre standarder? Nei. … Vi hadde noen gutter som svarte bra, og noen som ikke svarte godt.