Cornell taper en tøff en til Colgate

Junior Richie Kenney kastet for 268 yards og en 87-yards fumble-gjenoppretting etter et touchdown av senior Jelani Taylor på slutten av første omgang ansporet Cornell fotballags rally på lørdag, men Colgate tvang en turnover på nedturer i sitt eget territorium i siste minutt for å holde på for en 21-20 seier over Big Red på Schoellkopf Field. Cornell falt til 1-4, mens Raiders forbedret til 1-7.

Senior Harold Coles skyndte seg 89 yards på 17 drag for Cornell, som scoret på sin første kjøretur i kampen på et 39-yard field goal av junior Garrett Patla. Colgate svarte med et par touchdowns sent i andre kvartal for å ta en 14-3 ledelse, så var det i førsteklasses posisjon til å presse ledelsen videre fra Cornell 3-yardlinjen like før omgangen. Freshman Jake Stebbins’ sparken av Colgate-quarterback Grant Breneman fremtvang en fomling og førte til Taylors dramatiske retur. I stedet for 17 poengs underskudd ved omgangen, trakk Patlas ekstrapoeng Cornell til innenfor fire poeng ved pause.

Harold Coles skynder seg opp på sidelinjen i løpet av første halvdel av Cornell-fotballlaget

The Big Red tok ledelsen i tredje kvartal på Kenneys 5-yard touchdown-pasning til junior SK Howard. Raiders svarte tilbake med et touchdown på deres neste kjøring for å ta ledelsen inn i den fjerde. Cornell gjorde det til en ett-poengs kamp på Patlas 28-yard field goal med 13:49 igjen, men kunne ikke komme nærmere.