Cornell skøyter unna med seier over Union

Etter en kontroversiell reversering på et Union-mål sent i tredje periode som ville ha uavgjort kampen, droppet Union College herrehockeylag en 5-2-avgjørelse til nr. 2, Cornell, fredag ​​kveld på Lynah Rink.

Nederlenderne kjempet tilbake fra et 3-0-underskudd sent i andre periode, og tilsynelatende utlignet kampen til 3-3 med drøyt seks minutter igjen av tredje periode. Cornells trenerteam utfordret imidlertid stykket og tvunget frem en gjennomgang av målet, der tjenestemennene mente at Union hadde scoret ulovlig og snudde oppfordringen på isen, og ga Cornell tilbake en 3-2 ledelse.

Union fortsatte å kjempe i de siste spilleminuttene; ønsker å tvinge overtid. Men da Union valgte det tomme nettet, scoret Big Red to ganger i løpet av de siste 30 sekundene av spillet for å blåse opp sluttresultatet til 5-2.

Den nr. 2-rangerte Big Red kom ut som et av landets fremste lag i løpet av den første perioden, og scoret to ganger i løpet av de første 11 minuttene og skjøt Union, 13-1, i rammen. Men etter hvert som spillet gikk utover begynte Union å ta steget tilbake etter en ukes fri fra konkurransen.