Crunch falt ned av Comets, 6-3

Syracuse Crunch pepret av 43 skudd på mål, men ble til slutt slått ned av Utica Comets, 6-3, i kveld på Upstate Medical University Arena.

Tapet tar en seiersrekke på tre kamper og flytter Crunch til 4-3-1-0 på sesongen og 0-2-0-0 i 14-kampers sesongserie mot Comets.

Målvakt Hugo Alnefelt snudde 21 av 27 skudd i nettet for Crunch, mens Nico Daws vant med 40 redninger mellom rørene for Comets. Syracuse spesiallag gikk 2-mot-7 på kraftspillet og 1-mot-3 på straffespark.

Comets åpnet scoringen med et power-play-mål 6:03 inn i kampen. Nate Schnarr sendte pucken ned til Chase De Leo på mållinjen. Hans tverrsonepasning satte deretter Tyce Thompson opp for et bakdørsskudd fra venstre side. The Crunch utlignet to minutter senere da Gage Goncalves slo Daws fra høyre sirkel under en delvis 2-mot-1 med Gabe Dumont.

Utica tok igjen ledelsen med tre baklengsmål som startet halvveis i midtre strof. Klokken 9:57 sendte Graeme Clarke en feed foran buret for at Jesper Boqvist skulle chippe inn fra bunnen av høyre sirkel. Mindre enn et minutt senere talte Thompson opp sitt andre for natten på en ny sjanse. Thompson fullførte sitt hat-trick på 11:48 da han rev en en-timer fra toppen av venstre sirkel for å sette Comets opp, 4-1.

Klokken 12:46 la Syracuse til et power-play-mål da Charles Hudon begravde en engangsspiller fra høyre sirkel, men Utica svarte 23 sekunder senere med et shorthanded-utbrudd av Aarne Talvitie.

The Crunch scoret enda en på mann-advantage 3:57 inn i tredje periode. Dumont skar over sporet for å omdirigere Alex Greens punktskudd forbi Daws og trekke Syracuse tilbake innen to.

Utica stoppet et comeback-forsøk på 13:47 da Boqvist slapp en pasning for De Leo for å sende hjem fra venstre faceoff-punkt.