Crunch sletter tremålsunderskudd, beseirer Thunderbirds 5-4 i shootout

Syracuse Crunch slettet et tremålsunderskudd for å tvinge fram overtid før de beseiret Springfield Thunderbirds, 5-4, i en skuddveksling onsdag morgen på MassMutual Center. Med seieren har Crunch vunnet tre kamper på rad, og forbedret sesongrekorden til 5-6-1-2.

Syracuse lå bak 4-1 i den tredje og scoret tre mål på rad alle i løpet av seks minutter, inkludert ett med litt over to minutter igjen av reguleringen.

Gemel Smith, Darren Raddysh, Simon Ryfors og Declan Carlile fant alle baksiden av nettet for Crunch. Smith og Gage Goncalves scoret mål i straffekonkurransen.

Max Lagace snudde 3 av 6 skudd i nettet for Crunch før han ble lettet av Hugo Alnefelt for å starte andre periode. Alnefelt fortsatte med å stoppe 11 av 12 skudd og 2 av 3 forsøk i skuddvekslingen.

Syracuse klarte ikke å utnytte kraftspillet da de gikk 0-for-4, mens Springfield endte 4-for-5.

The Crunch vil være tilbake i aksjon lørdag kveld når de møter Belleville Senators på CAA Arena.