ER/Gananda går videre til delstatssemifinalene med 26-24 seier over Medina

Foto Via: Mary Margaret Johnson

East Rochester/Gananda Bombers (12-0) beseiret Medina Mustangs (11-1) med en sluttscore på 26-24 i en utrolig spennende klasse C Far West Regional på Williamsville South High School lørdag ettermiddag.

Kampen gikk til omgang uavgjort 6-6.

Mustangs og Bombers scoret hver et par touchdowns i tredje kvartal og gikk inn i fjerde kvartal uavgjort 18-18.

ER/Gananda tok igjen ledelsen to minutter ut i det siste kvarteret etter en touchdown og en to-poengs konvertering.

Medina scoret et touchdown med sju minutter igjen for å kutte ledelsen til 26-24, men topoengsforsøket var mislykket.

Mustangs hadde en sjanse til å ta ledelsen eller vinne kampen med 2:55 igjen, men de snudde ballen på nedturer.

Med seieren går ER/Gananda videre til New York State Public High School Athletic Association semifinale 27. november på Cicero-North Syracuse High School, hvor det møter Central Region-mesteren, Chenango Forks.