Geneva Snow Cats vinner sjuende strake

FLYEFISK (6-10) 4
SNØKATTER (14-3) 5

Patrick Blackall (RIT) gikk 2-for-3, scoret et løp og kjørte i en RBI da Snow Cats vant sin syvende strake og niende på 10 kamper. Troppen har overgått sine motstandere 38-9 innenfor dette spennet i løpet av de siste syv kampene.

Blackalls største hit ga Snow Cats en to-løps pute med en to-out singel i den tredje.

Cats utliknet kampen til to i bunnen av den andre på en vill bane, passerte ball og en singel fra Garrett Bell (Ithaca). Senere kjørte han i Gil Merod (Ithaca) for det kampvinnende løpet i det fjerde.

beste drikken for å rense systemet for en stofftest

Rojo Prarie (William Mary) strandet det utligningsløpet på andreplass etter å ha gitt opp en to-out-double i den sjuende. Høyremannen fullførte sin tredje redning for sesongen med sin femte strikeout i kampen. Gjennom 19 1/3 omganger har han satt ned 39 på streik og har en ERA på 0,72.

Lachlan Charles (Cornell University) og David Bermudez (Rider University) samlet begge en base for Cats. Mark Trotta (William Mary), James Cronin (St. Lawrence) og Merod scoret hvert sitt løp.

beste campingplasser i fingersjøene

Reliever Buzz Shirley (Ithaca) vant seieren etter å ha kastet tre omganger med to løp gitt opp etter tre treff og fire strikeouts.

På toppen av den femte tredoblet Jesus Baez inn Jarod Signorelli (Elmira) og reduserte resultatet til 5-3. Dylan Mackenzie (SUNY Cortland) fulgte med et ekstra løp kjørt inn. Begge avsluttet med en RBI og løp scoret.

Nate Sanderson (Hilbert) ledet Fishen med to treff og en RBI. Trevor Robinson (Tompkins Cortland CC), Zach Harter (Finger Lakes CC) og Ryan Demitrovic (Alfred State) samlet et treff hver.

Fiskestarteren Demitrovic ble sittende fast med tapet til tross for at han ga opp null opptjente løp (5 løp). 5-fots-10 høyremannen kastet fire omganger, ga opp fire treff og slo ut tre. Tyrone Woods tillot ett treff og slo ut tre i to omganger av lettelse.