LAKERS GÅ TILBAKE TIL RYGG: Skaneateles guttefotball vinner statstittelen

Uten statlige turneringer forrige sesong, måtte guttefotballlaget til Skaneateles vente en lengre periode enn de fleste for å få muligheten til å forsvare tittelen sin i klasse B på delstatsnivå. På banen søndag morgen var en kjent motstander på delstatsnivå i seksjon Vs Haverling Rams. Lagene hadde gått sammen i delstatssemifinalerunden i 2019 på Lakers' vei mot et statlig mesterskap.

Det tok en stund før scoringen startet, men ved 25′-merket scoret Sean Kerwick kampens første mål, og ga Skaneateles en 1-0-ledelse. Stillingen forble slik til andre omgang da Haverling scoret på 10′-merket. Forsvaret viste seg å være på topp, og med stillingen som gjensto 1-1 på slutten av reguleringen, skulle en spennende avslutning spilles ut. Det offensive Laker-angrepet var på farten i tilleggstid, da Owen Cheney koblet til Jack Phillips for å sende Skaneateles trofast inn i vanvidd, og scoret vinnermålet med 13 minutter igjen av overtid. 2-1-seieren til Skaneateles sikret den andre strake New York klasse B-kronen for guttefotball. Lakers vil også avslutte sesongen med en ubeseiret rekord på 21-0 totalt, og 9-0 i ligaspill.