Lyons faller til Caledonia-Mumford i et vilt klasse C State play-in-spill

Lyons Lions-sesongen tok slutt onsdag kveld da de falt 78-73 på overtid mot Caledonia-Mumford Raiders på Newark High School i klasse C State Play-In-kampen.

Caledonia-Mumford fikk en het start og ledet 20-14 på slutten av første kvarter. Men, Lions svarte raskt tilbake og endte opp med å ta ledelsen bare noen minutter ut i andre kvarter. Ved pause var kampen uavgjort til 32 stykker. Raiders overgikk Lions 20-15 i tredje kvartal. Lyons holdt imidlertid Caledonia-Mumford til bare 13 poeng i fjerde kvartal, og Justin Smith sendte kampen på overtid etter en put-back på summeren. Lions snudde ballen på avgjørende steder på overtid og Raiders holdt på for denne seieren foran et stort sett Lyons vennlig publikum.

Vin Molisani scoret en game-high 29 poeng for Raiders. Kyle Wade endte med 19. Joe Laursen chippet inn med 13.

Justin Smith scoret 20 av sine 24 poeng i andre omgang for Lyons. Dette var hans første kamp siden begynnelsen av januar. Horace Betts la til 15 og førsteårsstudenten J.C. Walker endte med 12.

Caledonia-Mumford vil møte seksjon VI-mesteren Middle Early College på lørdag i Buffalo State i Far West Regionals. Det vil være Raiders første regionale opptreden siden 1979. (OPPDATERING: NYSPHSAA har utsatt sine vintermesterskap på ubestemt tid)