Mets delte dobbelthodet med Pirates

Før Mets spilte en dobbelheader med syv omganger på lørdag, sa manager Luis Rojas at han gjerne skulle se at angrepet ble bedre. Tross alt gikk de inn på dagen 29. i Major Leagues i scorede løp.

pandemisk arbeidsledighetshjelp ny forlengelse

I den andre kampen scoret Mets nok løp til en 4-2 seier over Pirates til å dele tvillingregningen på Citi Field. I kamp 1 fant høyrehendte Marcus Stroman ut på den harde måten at venstrehendte Tyler Anderson kunne rake, og det viste seg kostbart da Bucs vant, 6-2.

OPPSKRIFT AV SPILL 1:

Kampen var uavgjort til 2 i toppen av den femte omgangen da Anderson kom til platen for å møte Stroman med to outs. Det så ut til at Anderson kom til å bli en enkel utgang. Tross alt, slo han ut i sin første bat-bat og var en .063-treffer som kom inn i kampen. Uttellingen var 1-1, da Anderson slo ballen over gjerdet på høyre midtbane for å gi piratene en ledelse på ett løp.

Stroman ville forlate spillet etter den omgangen, pitche fem omganger og tillate tre løp på fem treff. Først så det ut som han skulle ha en kamp å huske. Stroman handlet i løpet av de tre første omgangene, og trakk de første ni piratene i rekkefølge.

Men ting begynte å løse seg i den fjerde omgangen da Stroman tillot en to-runs dobbel til John Nogowski for å gjøre det til en 2-1-kamp i favør av Pittsburgh.

Mets tredje baseman Jonathan Villar utlignet til 2 med et enormt hjemmeløp over venstrefeltets vegg - hans tredje homer på to kamper i serien.

justin bieber konsertbilletter louisville ky

Mets reliever Trevor May kom inn i kampen i den sjette omgangen og Pittsburgh økte ledelsen med en to-løps homer av Bryan Reynolds, som ble frarøvet en homer i den første av Brandon Nimmos over-the-wall-fangst.