RAIDER RUN FORTSETTER: Pal-Mac jentefotball går videre til Far West Regional

For første gang på to uker trenger ikke Pal-Mac å bekymre seg for regnet og fuktige forhold for en kamp. Det ideelle været for litt fotball i november satte inn på Penn Yan for Red Raiders for å møte andre seksjonsmestere Haverling for å se hvem som ville representere seksjon V i regioner for jentene i klasse B.

De første 10 minuttene forble en rolig affære da lagene slo seg til rette for konkurransen. Pal-Mac ville slå først, da Reagan Diehl scoret åpningsmålet på 10'-merket. Scoringen ville imidlertid avkjøles raskt, da Rams og Red Raiders kjempet til pause, og stillingen holdt seg 1-0 gjennom de første 40.

Andre omgang startet som den første, ingen scoring umiddelbart, og slik ville det forbli gjennom de første 20 minuttene av andre omgang. Kylie Waeghe ville sette inn et viktig forsikringsmål ved 23'-merket av andre omgang for å øke Pal-Macs ledelse til 2-0. Med fem minutter igjen av kampen, sparket Haverling inn et sårt tiltrengt mål for å kutte ledelsen til 2-1. Pal-Mac var imidlertid i stand til å stoppe Rams fra å ta fullstendig kontroll på slutten av spillet, og vant deres nag mot Haverling 2-1, og viktigst av alt låste plassen sin i den regionale runden av delstatssluttspillet. Pal-Mac vil nå spille representanten for klasse B ut av seksjon VI på lørdag. Vinneren av Lewiston Porter og Roy-Hart vil reise til seksjon V for å møte Pal-Mac lørdag kl. 17.00 i Caledonia-Mumford.