RIT tar ned AIC på overtid, 3-2

RIT freshman Carter Wilkie vippet hjem det overtidsspillvinnende målet og la til en assist for å lede Tigers til en 3-2 seier på AIC, søndag, i Atlantic Hockey action.

HVORDAN DET SKJEDDE

RIT åpnet scoringen med 7:35 igjen av første periode. Sophomore-forsvareren Dimitri Mikrogiannakis stresset med å holde et rydningsforsøk i AIC-sonen og spratt en pasning fra høyresiden til seniorspissen Jake Joffe i høyre hjørne. Joffe ga en pasning til andre angriper Cody Laskosky i sporet for en enganger innenfor høyre stolpe.

AIC utnyttet en mislykket Tiger klar til å utligne med 6:44 på klokken.

Yellowjackets tok en 2-1-ledelse 1:59 inn i andre periode etter at Elijiah Barriga løftet en puck på stokkbladet bak Tiger-nettet og stakk den inn i mål over juniormålvakten Kolby Matthews' høyre skulder.

RIT scoret på et oddetallsrush nedover venstrevingen med 12:33 igjen av andre periode. Freshman-spissen Grady Hobbs tok en kort pasning fra junior-spissen Andrew Rinaldi og scoret på et skudd fra venstre face-off sirkel.

Lagene spilte en poengløs tredje periode, men AIC ble plystret for å ha for mange mann på isen 42,6 igjen i reguleringen. RIT startet overtid med et 4-mot-3 kraftspill der seniorspissen Jake Hamacher syklet en puck til seniorforsvareren Dan Willett på punktet. Willett skled en puck til juniorspissen Caleb Moretz på venstre side og skøytet returen inn i sporet for å knipse et håndleddsskudd på mål. Wilkie omdirigerte pucken innenfor venstre stolpe for det avgjørende resultatet med 3:43 på klokken.

SPILLNOTAKTER

Matthews stoppet 28 av 30 skudd han møtte for å forbedre seg til 5-1-2 denne sesongen.

RIT drepte alle fem AIC-kraftspillene den sto overfor.

Hobbes og Laskosky noterte også mål i lørdagens 7-3-bakslag på AIC

RIT-hovedtrener Wayne Wilson vant sin 399. karriereseier på Tiger-benken, inkludert 283 over de siste 17 sesongene på divisjon I-nivå. Han oppnådde også 166 seire i løpet av de første seks årene som trener RIT på divisjon III-nivå.

HVA BLIR DET NESTE

RIT spiller to Atlantic Hockey-kamper på Canisius neste fredag ​​og lørdag (12.-13. nov.). Face-offs er planlagt til 18:05. og henholdsvis 16.05.