RIT tar ned St. Lawrence, 2-1

raskeste måten å skylle thc

RIT seniorspiss Will Calverley scoret det vinnende målet i tredje periode etter en omsetning forårsaket av seniorspissen Kobe Walker for å lede Tigers til en 2-1-seier over St. Lawrence i den årlige Brick City Homecoming and Family Weekend-kampen på Blue Cross Arena.

Boksscore

HVORDAN DET SKJEDDE

Jordan Steinmetz satte St. Lawrence på brettet etter et skudd fra sporet med 14:37 igjen av den første perioden.

RIT scoret utligningen med 9:23 igjen i det andre etter at seniorspissen Jake Joffe avsluttet et rush etter en pasning fra andreforsvareren Aiden Hansen-Bukata.

Tigers tok ledelsen med 14:25 igjen i den tredje etter at Walker slo ned et Saints-rydningsforsøk til Calverley i sporet for det avgjørende målet.

SPILLNOTAKTER

RIT juniormålvakt Kolby Matthews satte totalt 32 redninger, inkludert tre i sluttminuttet med Saints på skøyter 6-mot-5.

Seniorspissen Nick Bruce fikk sin tredje assist på like mange kamper med en hjelper på Joffes mål. Sophomore-forsvareren Aidan Hansen-Bukata ble også kreditert med sin andre assist for sesongen på stykket.

St. Lawrence avsluttet kampen med en fordel på 63-52.

RIT utgjorde totalt 17 blokkerte skudd, inkludert syv av seniorforsvareren Dan Willett og tre av juniorforsvareren Ryan Nicholson.

HVA BLIR DET NESTE

RIT drar til Notre Dame for to kamper denne torsdagen og fredagen (21.-22. oktober). Face-off er berammet til 19:30. begge netter.