Rochester Red Wings blåser sen ledelse i tap for RailRiders

Scranton/Wilkes-Barre RailRiders scoret fire løp med to outs i den niende omgangen for å komme bakfra og slå Red Wings, 6-4, torsdag kveld på Frontier Field.

Raudy Read slo en tre-løps homer for Wings i bunnen av den første for å gi hjemmelaget en 3-0 ledelse.

Rehabbing Yankee Miguel Andujar slo et to-runs, line drive home run i tredje omgang for å kutte ledelsen til 3-2.

Wings klynget seg til ledelsen med ett løp til den niende omgangen da to-out RBI-treff fra Oswaldo Cabrera og eks-vingen Ryan LaMarre av Gabe Klobosits ga RailRiders ledelsen.

Wings ville true på bunnen av niende etter at Daniel Palka startet med sin 18. homer for sesongen. Rochester ville bringe uttellingen til tallerkenen med én ut, men Tres Barrera sprang ut til andre og Nick Banks slo ut til første for å avslutte kampen.

Sesongens siste serie fortsetter fredag ​​kveld klokken 06:05.