Rochester Red Wings blåser sen ledelse i tap for Worcester

Worcester Red Sox satt sammen en niende omgang, to-løpsrally for å slå Red Wings, 4-3, onsdag kveld på Frontier Field.

Nick Banks ga Wings ledelsen 3-2 med en solo-homer i bunnen av den åttende omgangen, men Jhonny Peredas en-ut, to-løpsdobbel i toppen av niende omgang utenfor Aaron Barrett sendte Woo Sox til seier .

Rochester hoppet foran på den aller første banen de så. Victor Robles rev en trippel til gapet på venstre midtbane og scoret da kastet til tredje hoppet inn i gjestenes gravplass.

En Donovan Casey-sekkflue i den sjette omgangen satte Wings til en 2-0-ledelse.

Woo Sox ville uavgjort kampen på den syvende på en to-løps homer fra Johan Mieses utenfor Sterling Sharp.

Sharp kom inn i lettelse for Jefry Rodriguez og gikk fem omganger som tillot bare de to løpene på tre treff. Rodriguez gikk tre målløse omganger.

Kamp tre i serien er torsdag kveld på Frontier Field.