Rochester Red Wings dropper seriefinalen i Buffalo

Jake Noll slo sitt 11. hjemmeløp for sesongen, men Buffalo slo Rochester 7-1 i seriefinalen søndag ettermiddag på Sahlen Field.

Bisons scoret tre løp i den tredje omgangen av Luis Reyes (0-2), ved å bruke tre singler, et skritt og en slager. Reyes spratt tilbake i den 4., slo ut siden på 10 plasser og slo deretter ut de to første slagerne i den 5. Kellin Deglan tok walk med basene lastet i bunnen av 5. for å utvide Buffalos ledelse til 4-0.

hvordan få youtube-visninger

Bisons-starter Casey Lawrence møtte bare én batter over minimum gjennom 6,0 målløse omganger. Han tillot to singler – en til Derek Dietrich i 3. og en til Ali Castillo i 6. – men Dietrich ble slettet på et dobbeltspill.

Nolls homer kom med en ut i den 7. mot Toronto-rehabber Tim Mayza. Hjemmeløpet var det siste treffet for Wings i kampen.

Red Wings (34-51) brakte det utligningsløpet til plate i 8. omgang etter to gange, men Blake Swihart slo ut for å avslutte rammen. Buffalo scoret tre ganger på den nedre halvdelen av den åttende da Kevin Smith doblet på to løp og senere scoret på en Tyler White-singel for å avslutte scoringen til 7-1.

Red Wings har fri mandag før de åpner en seks-dagers, syv-kamps hjemmebane på tirsdag mot Lehigh Valley IronPigs.