Rochester Red Wings faller tredje strake med 5-2 tap for Bisons

Red Wings slapp sin tredje strake, 5-2, fredag ​​kveld til Buffalo Bisons i Trenton, NJ.

Nats-prospektet Luis Garcia slo sin tredje homer for sesongen - et en-ut, soloskudd i den første omgangen som ga Wings en tidlig 1-0 ledelse.

Ned 5-2 i den åttende, lastet Wings basene uten outs. Men flokkavløseren Dany Jimenez slo ut Daniel Palka, fikk Jake Noll til å sprette ut og slo deretter Ramon Flores for å avslutte trusselen.

Sean Nolin startet for Rochester (2-8) og gikk på tapet til tross for at han slo ut de fem første slagerne i kampen. Southpaw gikk fire omganger, og tillot tre løp på to treff og tre gange mens han slo ut åtte.

The Wings ser ut til å komme tilbake i seierskolonnen på lørdag klokken 6:30 i kamp fem av settet med seks kamper.