Rochester Red Wings faller mot Bisons, 5-2

For første gang på 693 dager har Rochester Plates tapt.

Buffalo Bisons slo Plates 5-2 på en perfekt ettermiddag for baseball på Frontier Field.

Buffalo tok ledelsen i den første omgangen på en solo-homer fra Christian Colon.

Alec Keller utlignet kampen i tredje omgang med et hjemmeløp alene til høyre felt – hans andre for sesongen.

Bisons tok ledelsen tilbake i den fjerde omgangen på en Dilson Herrera-sekkflue og utvidet den i den femte på George Springers RBI-dobbel.

Springer gikk 1-for-4 som Bisons leadoff-mann og er 2-for-12 i serien.

Wings (15-24) trakk seg innenfor én i bunnen av den femte på en Yadiel Hernandez RBI-dobbel, men kom ikke nærmere.

Ben Braymer startet for Rochester og pådro seg tapet da han tillot to løp på tre treff over 3 2/3 omganger. Nick Wells debuterte Red Wings i relieff fra Braymer og tillot to løp på 2 1/3 omganger.

Spill fire i serien er fredag ​​kveld på Frontier Field. Første tonehøyde er satt til 7:05.