Rochester Red Wings faller mot Worcester Red Sox, 8-4

Gilbert Lara slo en homer med to løp i sin første Triple-A plateopptreden, men Rochester Red Wings falt for Worcester Red Sox, 8-4, torsdag kveld på Polar Park.

Red Sox scoret alle åtte løpene i de første fem omgangene, og scoret i hver ramme bortsett fra den andre. De tok en 2-0 ledelse i 1. omgang etter tidligere Wing Taylor Motters singel på to løp av Ben Braymer.

Braymer kom ikke ut av 1. da han tillot to løp på to treff og tre gange mens han slo ut ett. Han kastet 36 plasser, 17 for streik. Steven Fuentes gikk inn i lettelse og lot basene være fulle.

Red Wings (47-71-1) kom på brettet takket være en Tres Barrera-singel med to outs i 2. omgang. Lara fulgte med et hjemmeløp i sin første sving på Triple-A på en 1-0 pitch for å gi Rochester en 3-2 ledelse.

Jeter Downs utlignet kampen med en singel i 3. off Fuentes. Triston Casas slo en trippel med to løp en omgang senere og scoret for å gi WooSox en 6-3 ledelse. Ytterligere to løp i det femte gjorde 8-3.

Donovan Casey kjørte i det siste løp av kampen med en feltspillers valg i den åttende etter at Rochester ladet basene med én ut.

Victor Robles nådde base tre ganger, og gikk 2-mot-3 med en dobbel, en walk og et løp som ble scoret for Red Wings.

Rochester og Worcester fortsetter serien med fem kamper fredag ​​klokken 18.35.