Rochester Red Wings snapper syv kampers tapsrekke med walk-off-seier over RailRiders

Luis Garcia slo et en-out, to-løp, niende omgang hjemmeløp for å sende Rochester Plates til en 5-3 walkoff-seier over Scranton/WB RailRiders på torsdag og knipset en tapsrekke på syv kamper.

Platene (3-12) falt bak 3-0 etter den første omgangen, men slo tilbake takket være et par hjemmeløp og noe spektakulært arbeid fra bullpen.

Kombinasjonen av Ryne Harper (1 2/3 IP), Andres Machado (1 2/3 IP), T.J. McFarland (1 1/3 IP) og Justin Miller (1 IP) kastet 5 2/3 målløse omganger som tillot bare to treff og walk med 12 strikeouts.

statlige parker nær fingersjøene

Brandon Snyders andre hjemmeløp for sesongen trimmet ledelsen til 3-1 i den andre omgangen før Daniel Palka slo en over høyre feltvegg for et to-løpsskudd som utlignet kampen, 3-3.

Spill fire av settet med seks kamper er fredag ​​kveld på Frontier Field. Første pitch er satt til 19:05.