Sabres sklir med 7-2-seier over Montreal

Buffalo Sabres kom endelig tilbake i seiersspalten tirsdag kveld etter å ha beseiret Montreal Canadiens, 7-2, på Bell Centre. Med seieren fikk Sabres en åtte-kamps skli og flyttet til 8-11-0 på sesongen.

Medicare vil øke i 2022

Buffalo scoret tre mål på litt over to minutter for å åpne kampen og så seg aldri tilbake da de la til ett i det andre og tre til i det tredje.

Sabres topplinje hadde en stor kveld da de kom sammen for 12 poeng. Jeff Skinner ledet an med to mål og tre målgivende pasninger. Tage Thompson samlet fire poeng på et mål og tre assists, mens Alex Tuch scoret og samlet et par assist. Rasmus Dahlin, Henri Jokiharju og JJ Peterka fant også nettmaskene.

Finger Lakes Partners (billboard)

Tyson Jost debuterte med Buffalo og droppet hanskene på sitt første skift. Han hadde ett treff over 12 minutter med istid.

Craig Anderson startet mellom rørene og snudde 29 av 31 skudd, og tjente sin fjerde seier for sesongen.

Buffalo konverterte på to av sine fire powerplay-muligheter mens de gikk en perfekt 6-for-6 på straffespark.

Sabres drar hjem for å starte en tre-kamps hjemmebane, med start onsdag kveld mot St. Louis Blues. Buffalo skal ha på seg sine nye røde og svarte geitetrøyer. Puck drop er satt til 19.00.