SKANEATELES SWEEP: Lakers tar klasse B-kroner i seksjon III-fotball

Når det lokale videregående skolelaget vinner en deltittel, er det noe som hele byen kan feire og stå bak. Denne fotballsesongen vil Skaneateles feiring være dobbelt så fin ettersom både gutte- og jentelag vant klasse B-turneringen i seksjon III.

Jentene fikk i gang festen sist fredag ​​kveld mot Clinton. Det var en tett kamp mellom lagene, og første omgang var uavgjort uten poeng. Clinton hoppet til ledelsen og scoret raskt i andre omgang. Det var da Lakers gikk inn i angrepsmodus, da Kathryn Morrissey headet en lang pasning fra Maeve McNeil inn i nettmaskene.

Ettersom tiden gikk ned, gjorde regnet det også, og kampen ville gå mot ekstraomganger. De første 10 minuttene av overtiden kom og gikk uten scoringer, og det andre så ut til å være skjebnebestemt til samme skjebne helt til Morrissey scoret sitt andre mål for natten med tre minutter igjen. De siste tre minuttene tikket unna og Lakers sikret klasse B jentekronen for seksjon III.

vil utkastelsesmoratoriet bli forlenget

Mandag kveld var det guttenes tur til å se om de kunne hente hjem klasse B-tittelen. Kampen mot Cazenovia hadde en lignende start som jentekampen, men Skaneateles Dan Ramsgard hadde andre planer. Ved 15'-merket av første omgang scoret han kampens åpningsmål. I rask rekkefølge scoret lagkameraten Owen Cheney det andre målet på 17'-merket.

På vei inn til pausen førte Lakers opp 2-0, og det ville være alt de trengte da Skaneateles stengte Cazenovia for å vinne klasse B-titlene for gutter i seksjon III. Skaneateles i prosessen går rygg mot rygg i seksjonstitler for gutter, og vant i klasse B i 2019, forrige gang seksjon III holdt turneringen.

Mens guttelaget vil spille mot et lag som skal bestemmes i subregional aksjon, vil jentene møte Shalmont tirsdag kveld klokken 17.00 i Chittenango i deres subregionale kamp.