Sør-Seneca går rygg mot rygg, Gananda tar C1-tittel og Mynderse Lady Blues bærer klasse B-krone

I et trippel-header for jenter i basketball på lørdag på Rush-Henrietta High School, ville Wayne-Finger Lakes-ligaene feie med titler i klasse C1, C2 og B som South Seneca Lady Falcons, Gananda Blue Panthers og Mynderse Blue Devils ville alle heise seksjonsblokker. For den forsvarende statsmesteren Lady Falcons var det deres andre seksjonstittel på rad og for Mynderse hovedtrener Jerry Anderson, hans andre siden han tok benken for Lady Blue Devils for fem sesonger siden. Full dekning nedenfor...

Mynderse 45, Wayland Cohocton 36 (Klasse B)
* LivingMax Sports Video Replay
*

.jpg

Mynderse slettet et pauseunderskudd på 21-13 ledet av en flott defensiv innsats fra senior Sarah Shaffer og kompani. Shaffer matchet det meste av 2. omgang med Wayland-Cohoctons stjerne, Alex Button, og begrenset henne til bare 3 poeng i andre omgang. Offensivt ble Mynderse ledet av trioen Heidi Miller, Hayley Case og Madison Barnett. Miller holdt kampen tett i 1. omgang med 9 poeng.

Blue Devils lå bak 25-15 i tredje kvartal, men gikk på 13-0. Med litt over fire minutter igjen å spille og kampen uavgjort til 33, slo seniorvakt Hayley Case 3-poengere bak-mot-rygg for å starte et 11-0-utbrudd som ble avsluttet med et opplegg av Hannah Brown-Trice. Case scoret 11 poeng i andre halvdel, inkludert tre enorme trifectas da Lady Blue Devils fanget sin 11. seksjonstittel i skolens historie.

Heidi Miller – 15 poeng, 12 returer
Hayley Case - 11 poeng, 3 returer, 3 assists
Madison Barnett - 11 poeng, 4 stjeler, 3 returer

Mynderse går videre til å møte Section 6 (TBD)-representanten i delstatsturneringen 11. mars ved Buffalo State University.

Sør-Seneca 51, Caledonia-Mumford 42 (Klasse C2)
*

.jpg

vill vokse pluss bivirkninger

Wayne County-mesterne ble ledet av Samantha Crumbs 12 poeng og Emma Drake som scoret 7 og Blue Panthers tok sin andre seksjonstittel i skolens historie. Crumb ble kåret til turneringens MVP.

Sør-Seneca og Gananda vil nå møte i Bloomfield tirsdag kveld for å legge seg inn i NYS sluttspill som representant for Seksjon V Klasse C.

Videohøydepunkter fra lørdag på Rush-Henrietta fra Spectrum News.