Syracuse lacrosse for menn faller til Notre Dame, 18-11 (full dekning)

Syracuse kjørte ut til en 4-1 ledelse i det første kvarteret, men et ni måls andre kvarter fra Notre Dame var for mye for de oransje å komme seg fra, da irene rullet 18-11 i Dome på lørdag.

Mangel på besittelser var dolken for nr. 4 Syracuse (4-3, 1-2 ACC), som scoret 11 mål til tross for at de bare vant ni faceoffs. Nr. 9 Notre Dame (5-1, 1-1 ACC) vant 23-av-32 på X og dominerte også bakkeballkampen 45-20. De konverterte også på 4-av-6 ekstramannsmuligheter.

Stephen Rehfuss ledet an for Orange, og scoret tre mål for den andre kampen på rad. Chase Scanlan, Owen Seebold og Brendan Curry fant også nettmaskene to ganger. Notre Dames Pat Kavanaugh satte ni poeng (4-5) for å lede alle målskårerne, mens Griffin Westlin og Will Yorke begge scoret fire mål hver.

Jamie Trimboli og Seebold scoret hver for Orange i de første fem minuttene av kampen, etterfulgt av et par Rehfuss-mål etter et mål av Quinn McCahon, og ga 'Cuse en 4-1-ledelse gjennom åtte minutters spill.

Pat Kavanaugh scoret sitt første for dagen før Scanlan og Curry la inn mål hver for å åpne en 6-2-ledelse for Syracuse bare to minutter ut i andre kvartal.

Det var da slusene åpnet for Notre Dame. Irene scoret ni mål i andre kvartal og 12 av kampens neste 14 mål. «Cuse klarte å sette sammen en minirunde på tre mål sent i det tredje for å trekke innen tre på vei inn i fjerde kvartal, men Notre Dame samlet alle fire mål i fjerde kvartal og vant 18-11.

Syracuse er vertskap for UAlbany torsdag klokken 17.00. på ACC Network i sin neste kamp.