Syracuse Mets fullfører dobbelthodet sweep av Lehigh Valley

Syracuse Mets feide Lehigh Valley IronPigs i et dobbelthode lørdag kveld med en 3-0 seier i første kamp og en 13-6 seier i den andre kampen. Syracuse infielder David Thompson kombinerte for en dobbel, trippel, hjemmeløp og fem RBI mellom de to kampene.

I kamp én tok Syracuse (42-62-1) ledelsen i toppen av den fjerde omgangen. Wilfredo Tovar startet med en singel. Thompson fulgte med et to-løps hjemmeløp som ga Mets en 2-0 ledelse. Hjemmeløpet var Thompsons tredje to-løps homer på en fem-kamps strekning.

Mets økte ledelsen i den femte. David Rodriguez begynte rammen med en dobbel og flyttet til tredje base på en Adam Oller groundout til andre base. To slagere senere, med to outs, slo Tovar singel og scoret Rodriguez for å gi Mets en 3-0 fordel.

Lehigh Valley (47-58) ble stoppet av Syracuse startende pitcher Adam Oller. 26-åringen slo seks målløse omganger med treslags baseball mens han bare tillot ett gange og slo fem slagere. I sine fire første Triple-A-starter har Oller tillatt bare ett opptjent løp på 23 omganger med 0,39 ERA. Mets reliever Stephen Nogosek fikk overført Major League-rehabiliteringsoppdraget til Syracuse på lørdag og slo en poengløs niende omgang for å sikre en 3-0 Syracuse-seier i den første kampen i dobbelthodet.

I kamp to scoret Syracuse det første løpet tre slagere inn i kampen. Med én ute i toppen av første omgang jobbet Tovar en tur. Thompson fulgte med en trippel som brakte hjem Tovar til en 1-0 ledelse.

Mets åpnet kampen i toppen av den tredje. Mark Payton single, og Tovar doblet, og plasserte løpere på andre og tredje base for å begynne omgangen. Thompson doblet deretter for å score både Payton og Tovar for å gjøre det til en 3-0 ballkamp. Khalil Lee fulgte med en singel, og scoret Thompson for en 4-0 Mets-kant. Cheslor Cuthbert økte fordelen med et to-løps hjemmeløp over venstrefeltveggen, og ga Syracuse en 6-0 ledelse. The Mets fortsatte med å fylle basene i omgangen med Wagner Lagrange-walk, Orlando Calixte-dobbel og Jose Colina truffet av pitch. To slagere senere, med én ut, scoret Lagrange på en Payton-groundout til første, og avsluttet en omgang med syv løp for Syracuse for en 7-0 fordel.

Lehigh Valley svarte stort i bunnen av den tredje. En dobbel, gange og feil ga basene. Charlie Tilson slo deretter en to-løpsdobbel for å trimme Syracuse-ledelsen til fem, 7-2. Nick Mason fulgte med en to-løpsdobbel for å kutte Lehigh Valleys underskudd til tre, 7-4. Etter at C.J. Chatham slo ut, slo Mickey Moniak en offerflue for å trekke IronPigs innen to, 7-5.

Syracuse svarte imidlertid på toppen av den fjerde. Med to outs doblet Cuthbert. Lagrange single hjem Cuthbert for å presse Mets fordel til tre, 8-5. Etter at Lagrange stjal nummer to, slo Calixte en singel på innbane, og Lagrange scoret fra andre base med aggressiv baserunning og med Lehigh Valley-fangeren Tyler Heineman som droppet kastet hjem for en feil da Syracuse ledet, 9-5, og gikk til bunnen av den fjerde.

IronPigs scoret sitt siste løp av spillet i bunnen av den fjerde. Adam Haseley startet med gange. Cornelius Randolph slo ut, og Heineman la ned en oppofrende bunt som flyttet Haseley til andre base. Nate Fassnacht slo en singel med to ut, og scoret Haseley for å gjøre det til en 9-6 ballkamp med Syracuse fortsatt foran.

Mets satte spillet utenfor rekkevidde med et løp i den sjette omgangen på en Calixte RBI-dobbel og tre løp i den syvende omgangen, delvis takket være en singel med to løp fra Cuthbert og en RBI-singel fra Lagrange for å presse Syracuse fordel til syv, 13-6.

Med dobbelthodesveipen på lørdag har Mets vunnet tre av de fem første kampene i serien. Syracuse går for serieseieren søndag kveld når Mets og IronPigs avslutter sin serie med seks kamper. Første pitch på søndag er klokken 18:35. i Coca-Cola Park.