Syracuse Mets tapte seriefinalen til Rochester Red Wings, 6-2

Bak en solid start fra pitcher Sean Nolin, tok Rochester Red Wings seriefinalen på søndag på NBT Bank Stadium, og slo Syracuse Mets, 6-2. Nolin talte fem og en tredjedel av innings pitched, tillot to løp på åtte treff og slo ut seks. I den sjette omgangen slo Mets første baseman Patrick Mazeika sitt fjerde hjemmeløp på sine siste ni kamper, men Rochester trakk seg unna med en åttende på tre løp. Selv med tapet vant Mets fortsatt serien fire kamper mot to.

Høyrehendte Robert Stock startet kampen for Mets og sørget for en 1-2-3 første omgang i sin ensomme ramme. Akeem Bostick kom ut av bullpen for å slå den andre.

testosteron bodybuilding før og etter

Rochester (27-37) kom først på brettet med et par løp i toppen av tredje omgang. Med to outs og ingen på, single Castillo. Med Adrian Sanchez på tallerkenen stjal Castillo andre base. Sanchez koblet deretter på en RBI-dobbel for å gi Red Wings en 1-0 ledelse. Jake Noll fulgte etter og slo en RBI-singel, og scoret Sanchez for å gjøre det til en 2-0 Rochester-fordel.

Red Wings la til et nytt løp i det femte. Carlos Tocci startet omgangen med walk, og pitcher Nolin fikk ham til andre base med en oppofrende bunt. Med Castillo batting, avanserte Tocci til tredje etter et avbrudd fra Mets reliever Nick Tropeano. Deretter slo Castillo en RBI-singel for å øke Red Wings-ledelsen til 3-0.

Syracuse (23-42) kom til slutt til Nolin i bunnen av den sjette. Etter at hans første fem omganger var målløse, tillot Red Wings-startende pitcher et hjemmeløp alene til Mazeika med en ute i rammen, noe som gjorde det til en 3-1-ballkamp. Deretter slo Albert Almora Jr., Wilfredo Tovar og Drew Jackson tre strake singler, mens Jacksons singel kjørte i Almora Jr. for å trekke Syracuse innenfor én, 3-2.

Rochester la imidlertid til litt pusterom i toppen av åttende. Castillo slo en leadoff-singel, og deretter slo Sanchez til. Med Castillo på første base, slo Noll en RBI dobbel til høyre midtfelt for å gi Red Wings en 4-2 ledelse. Palka fulgte etter, og slo en to-løps homer og gjorde 6-2 Rochester.

På bunnen av den niende, fortsatt bak med fire, lastet Mets basene med to outs og sendte Almora Jr. til platen som match-utligning, men han spratt ut for å avslutte spillet.

Syracuse drar nå til Trenton, NJ for en serie med seks kamper mot Buffalo Bisons, som begynner tirsdag kveld klokken 19.00. første pitch fra Trenton Thunder Ballpark.