Syracuse Mets dropper tredje strake med 12-5 tap for Worcester

Worcesters angrep brøt ut igjen, og Red Sox toppet Mets, 12-5, onsdag ettermiddag, og tok en 2-0 ledelse i serien med seks kamper. Woo Sox scoret til sammen ti løp i fjerde og femte omgang for å trekke seg unna Mets på virtuell utdanningsdag på NBT Bank Stadium. Den virtuelle utdanningsdagen fant sted i stedet for et personlig arrangement og tillot studenter fra både Syracuse og Worcester å se spillet online og i klasserommene deres.

Worcester (19-13) fortsatte der de slapp tirsdag kveld med et løp i toppen av første omgang for å starte onsdagens kamp. Med én ute og ingen på, lanserte Marcus Wilson et soloskudd over 315 Bullpen Bar i venstre felt for å gi Woo Sox en tidlig 1-0 ledelse.

neste stimulussjekk 00

Den andre omgangen inneholdt nok et Worcester-hjemmeløp. Johan Mieses slo et hjemmeløp alene til venstre midtbane og Red Sox gikk opp i 2-0.

Syracuse (11-21) svarte med en to-out-rally i nedre halvdel av andre. Uten menn på og to nede, trakk Wilfedo Tovar en tur. Deretter singlet Martin Cervenka på en line drive til venstre, og så slo Drew Jackson en to-runs dobbel for å score Tovar og Cervenka og utligne kampen, 2-2. Så røk Albert Almora Jr., som er på et MLB-rehabiliteringsoppdrag med Syracuse, et to-løps homerun over venstrefeltveggen for å gi Mets sin første ledelse på 4-2.

Worcester valgte å beholde sin startpitcher Raynel Espinal i kampen, og han skuffet ikke. Høyrespilleren fortsatte med å levere fire perfekte omganger på rad etter et sekund på fire løp og avsluttet kampen med seks innings, fire løp, to gange og tre strikeouts.

trygdeutbetalingskalender 2015

I den fjerde scoret Worcester fem løp alle med to-outer for å gjenvinne ledelsen. Wilson fikk rallyet i gang med en singel til venstre for å score Jack Lopez og kutte underskuddet til ett, 4-3. Det ville avslutte Syracuse-starteren Thomas Szapuckis dag da han ble erstattet av Marcel Rentería. Den første slagmannen som Rentería møtte, Franchy Cordero, single på en linjekjøring til venstre felt for å utligne kampen, 4-4. Deretter slo Michael Chavis en tre-løps homer for å gi Woo Sox en 7-4 fordel. To løp ble belastet til Szapucki etter at han gikk ut, og hans siste linje inneholdt tre og to tredjedelers omganger, fem løp, tre gange og tre strikeouts.

Scoringen fortsatte for Red Sox i den femte, og la til fem løp til totalt. Lopez doblet for å score Jonathan Araúz og gjorde det til en Worcester-fordel på 8-4. Så med basene fulle, ble Wilson truffet av en pitch og Chris Hermann scoret for en 9-4 ledelse. Cordero fulgte etter, og rev en dobbel med to løp til høyre, og utvidet Worcester-ledelsen til syv, 11-4. Det siste løpet av omgangen kom etter en Jeter Downs-offerflue for å hente Wilson hjem og gjøre 12-4 Red Sox.

I den syvende klarte Mets å komme tilbake på brettet. Tovar og Cervenka slo begge singel, og en Jackson groundout førte Tovar til tredje base og Cervenka til andre. César Puello fulgte etter med en infield-singel for å score Tovar og gjøre 12-5 med Worcester fortsatt foran. Med to-outs og løpere på hjørnene, slo Orlando Calixte til en 6-4-putout, og Syracuse lot to løpere strandet.

se Wayne online gratis reddit

I den niende satte Syracuse posisjonsspiller Sebastian Elizalde inn på banen, i det som var den 11-årige veteranens første gang på haugen. Han fortsatte med å sette sammen en 1-2-3 omgang og vippet hatten til publikum på vei til dugout.

Worcester vant fortsatt, 12-5, for å ta den andre kampen i serien med seks kamper. Mets og Red Sox kommer til kamp igjen i morgen kveld på NBT Bank Stadium. Første pitch er klokken 18:35.