Syracuse Mets faller mot Worcester Red Sox, 5-4

Connor Wongs klarsignal for niende omgang hjemmeløp ga Worcester Red Sox (65-49) en 5-4 comebackseier over Syracuse Mets (44-68) tirsdag kveld i serieåpningen på NBT Bank Stadium.

Wong kom til tallerkenen i toppen av niende omgang med to outs og ingen på, og slo mot Syracuse-relieveren Franklyn Kilome. 25-åringen hadde allerede ett hjemmeløp på dagen, og i denne slagkampen utslettet han sitt andre, en soloeksplosjon som slo av resultattavlen i venstre-senteret. Det var den kampvinnende svingen, da Eduard Bazardo kastet en poengløs niende for å sikre sin første Triple-A-seier og landeveislagets 17. seier på 20 kamper.

beste syklusstøtte for steroider

Worcester begynte å score to battere inn i kampen – etter at Chad De La Guerra slo en dobbel i første omgang, brakte Wong ham hjem med en singel på en natt der Wong til slutt skulle levere tre RBI-er.

Mets svarte tilbake med tre strake løp, to i det tredje og ett til i det fjerde. På tredje tillot starteren Raynel Espinal en Mark Payton-trippel, og én slager senere kom Payton hjem på et seterskudd av Wilfredo Tovar. Etter en dobbel rev den tidligere Red Sox Jose Peraza en dobbel til venstre og scoret en. En omgang senere tredoblet Chance Sisco og scoret på en David Thompson-singel, og satte Syracuse opp til 3-1.

fall out boys 2015-turne

Men WooSox, som kom tilbake for å åpne forrige ukes serie mot Lehigh Valley, gjorde det igjen i ukens første kamp på NBT Bank Stadium. Jeter Downs slo et hjemmeløp som skled over venstre midtbanevegg i den femte, og en omgang senere knuste Johan Mieses et skrikende line-drive over venstre feltvegg for å utligne kampen.

Downs’ hjemmekjøring var hans 12. og hans første siden 17. august, mens Mieses leverte sitt fjerde på sine siste 20 kamper.

Mark Payton sørget for 4-3 til Syracuse på et hjemmeløp alene i den syvende omgangen, dagens siste løp tillatt av Espinal. Høyrehenderen presset seg gjennom 6,1 omganger, og tillot fire løp på en sesonghøyde åtte treff med fem strikeouts.

Ned en inn i den åttende, kom Wong til platen førende mot Tom Hackimer. Wong klarte å telle 2-1 og rev deretter en ball dypt den andre veien, og banket av stangen over venstre feltvegg for et utlignende hjemmeløp. En omgang senere gjorde han det til sitt første Triple-A multi-homer-spill med spillvinneren.

er gylden innhegning i Syracuse åpen

WooSox fortsetter serien med seks kamper onsdag klokken 18.35. mot Syracuse Mets på NBT Bank Stadium. Worcesters Kutter Crawford (2-4, 5.24) skal etter planen møte Zack Godley (6-6, 3.92).