Syracuse Mets taper sjette strake med 11-2 tap for Worcester

Worcester brukte en stor natt fra angrepet og et imponerende utspill fra pitcher Kyle Hart til å slå Syracuse, 11-2, og gi Mets sitt sjette tap på rad lørdag kveld på NBT Bank Stadium.

Worcester (22-13) kastet ikke bort tid på å komme på brettet. Jarren Duran slo et hjemmeløp foran Mets-starter Jerad Eickhoff for å sette Red Sox opp, 1-0, i toppen av den første omgangen.

I den tredje fortsatte Woo Sox første baseman Michael Chavis en strømøkning. Etter at Marcus Wilson og Franchy Cordero gikk, lanserte Chavis en tre-løps homer for å gi Worcester en 3-0 fordel. Homeren var Chavis' tredje homerun-hit i denne serien.

Red Sox fortsatte å score i den fjerde. Jonathan Araúz ledet av rammen med et gå. Deretter rippet Chris Herrmann en dobbel inn i høyre felt og Araúz avanserte til tredje. Jack López fulgte etter og slo en singel mot midten for å score Araúz og satte 5-0 til Woo Sox da Hermann avanserte til tredje i spillet. Senere fikk en vill pitch av Eickhoff Hermann hjem, og Worcester økte ledelsen til 6-0.

carrie underwood konsertbilletter 2017

Eickhoffs dag ville ende etter en målløs femte omgang. 30-åringen kastet fem omganger, ga opp seks løp på seks treff, mens han gikk fire og slo fem.

Worcester la til flere løp i den sjette da Syracuse lot to uopptjente løp score på grunn av to feil, noe som ga Red Sox en 8-0 fordel.

I den syvende fikk høyrehendte pitcher Josh Hejka sin Triple-A-debut. Han satte sammen en 1-2-3 omgang, og fremtvang to groundouts og en flyout.

hvor mange visninger trenger du for å bli viral

Syracuse (11-24) fikk til slutt et løp på tvers i nedre halvdel av den syvende. Drew Jackson startet med en grunnregel-dobbel til venstre felt. Wilfredo Tovar fulgte med en singel for å sette løpere på første og tredje base. César Puello slo deretter inn i et dobbeltspill, men Jackson scoret fra tredje for å få Mets på brettet, men fortsatt bak, 8-1.

Worcester la til flere løp i toppen av den åttende. Med løpere på første og tredje og ingen outs, ga Wilson en RBI med en feltspillers valg om å score Lopez og utvide ledelsen til 9-1. Cordero fulgte etter, og slo en to-løps homer fra Hejka til høyre felt for å gjøre 11-1 Red Sox.

Mets fikk ett løp til i kampen på bunnen av den åttende. Med én ute og ingen på, sprengte Khalil Lee sitt første løp for sesongen over veggen på venstre midtbane og ga kampen sluttresultatet 11-2.

Det ville være den siste omgangen som Hart ble satt opp. Red Sox venstrehendte slo syv omganger etter at høyrehendte John Schreiber åpnet kampen på haugen og slo en poengløs første omgang. Hart tillot fem treff og to gange, men bare to løp mens han slo ut fire slagere. 28-åringen kastet karrierehøye 109 plasser.

Syracuse ser ut til å unngå kampen mot Worcester søndag ettermiddag. Første pitch i seriefinalen er klokken 13:05. fra NBT Bank Stadium.