Syracuse Mets delte dobbelthodet med Bisons

Buffalo og Syracuse møttes i et dobbelthode fredag ​​etter at torsdagens kamp ble utsatt på grunn av regn. Spill én gikk inn i ekstraomganger med Buffalo som vant, 5-4, på en Dilson Herrera walk-off singel i bunnen av åttende. I kamp to, bak hjemmeløp fra Cheslor Cuthbert og David Thompson, toppet Mets Bisons, 6-3.

I kamp én fikk Syracuse (10-18) en varm start takket være fire singler i toppen av den første omgangen. Luis Guillorme, som er på Major League-rehabiliteringsoppdrag med Syracuse, spilte inn en en-ut-singel i toppen av den første. David Thompson fulgte med sin egen singel. Den første omgangen av spillet var takket være en Orlando Calixte to-out RBI-singel som scoret Guillorme. Khalil Lee fortsatte deretter med å sende en singel inn i venstre felt, men ble kastet ut på andre base og prøvde å strekke den til en dobbel. Thompson og Calixte scoret imidlertid på stykket til 3-0 Syracuse.

Buffalo (14-12) svarte på nedre halvdel av den første. Kevin Smith nådde en kastefeil med to outs av Guillorme, som kom tilbake for å hjemsøke Syracuse da neste slager, Riley Adams, startet et to-løps hjemmeløp av Mets-starter Thomas Szapucki for å kutte Buffalo-underskuddet til ett, 3-2 .

I toppen av den tredje holdt Patrick Mazeika, som har seks treff på sine fire kamper med Syracuse denne sesongen, seg varm med en RBI-dobbel for å øke Mets-ledelsen til 4-2. Syracuse klarte ikke å score flere i den tredje, og strandet to løpere på basen.

På bunnen av den fjerde, mens Syracuse fortsatt ledet 4-2, fikk Adams Mets til å betale igjen med sitt andre hjemmeløp i kampen. Det var et soloskudd til venstre felt som gjorde det til en 4-3-kamp.

Bortsett fra de to Adams-hjemmeløpene, leverte Szapucki en solid kamp for Mets. Venstrespilleren gikk fem omganger, og tillot tre løp, men bare ett tjente, mens han overga to treff og slo ut syv slagere. Szapucki trakk ti av de siste 11 slagerne han møtte.

På bunnen av den sjette kom Franklyn Kilomé ut av bullpen og fikk litt problemer. Etter en dobbel og to gange, lastet Bisons basene uten at noen var ute. Kilomé fortsatte deretter med å slå ut Cullen Large og Forrest Wall, og var ett unna for å komme seg ut av jammen. Logan Warmoth ga imidlertid et utligningstiltak til 4-4. Trey Cobb kom inn i kampen for Syracuse og tvang en groundout for å sende kampen inn i den syvende omgangen uavgjort.

I bunnen av den syvende forlot Buffalo basene fulle igjen. Cobb slo ut Large for å sende kamp en av dobbelthodet til ekstraomganger.

Etter at Mets ikke klarte å få et løp over platen i toppen av åttende, fikk Stephen Nogosek ballen i bunn av åttende for Syracuse. Large var løperen som startet på andre base for Bisons, og han kom til tredje etter en bunt-singel for å lede omgangen med Wall. Med løpere på hjørnene slo Nogosek deretter ut Warmoth for den første ut av omgangen.

Herrera kom deretter til tallerkenen og kuttet en RBI-singel til venstre, og scoret Wall for å vinne kampen for Buffalo, 5-4.

I kamp to fortsatte Bisons der de slapp, og scoret et løp i bunnen av den første omgangen etter en Tyler White RBI-singel for å ta en 1-0 ledelse.

kan vi innbyggere reise til spania

Mets svarte stort i andre omgang. Det hele startet med en Wilfredo Tovar-vandring. Tovar avanserte deretter på en vill bane. To slagere senere doblet Khalil Lee til midtbanen for å score Tovar og gjøre det til 1-1. Så slo Cheslor Cuthbert, i sin første slagtre som Syracuse Met, en to-løps homer til venstre felt utenfor ballparken for å gi Mets en 3-1 ledelse. Cuthbert signerte en mindre ligakontrakt med Mets torsdag.

I bunnen av den tredje tok White enda en RBI. Denne gangen var det en to-out dobbel til høyre felt for å score Richard Ureña og kutte underskuddet til ett løp, 3-2.

I sin første start for Syracuse gikk Tylor Megill fire omganger, og tillot to løp på fire treff, gikk to og slo ut fire. 25-åringen ble nylig kalt opp fra Double-A Binghamton, hvor han hadde en rekord på 2-1 og en ERA på 3.12 på fem starter med Rumble Ponies.

Etter ikke å ha scoret i tredje og fjerde omgang, la Mets tre løp opp i den femte. Martin Cervenka ledet omgangen med en singel, og så ble Drew Jackson truffet av en pitch. Cervenka flyttet til tredje base på et Sebastian Elizalde-flug ut til høyre felt. Cervenka scoret på en vill bane med David Thompson som slo for å gi Mets en 4-2 fordel. Thompson startet deretter sitt syvende hjemmeløp for sesongen for å åpne kampen og gi Syracuse en 6-2 ledelse.

Etter at Corey Oswalt kastet en poengløs femte omgang, fullførte Marcel Rentería kampen for Syracuse, og snudde i to omganger, og tillot ett uopptjent løp da Mets vant kampen, 6-3.

Mets og Bisons returnerer til banen lørdag kveld for kamp fem i serien med seks kamper. Første pitch fra ARM & HAMMER Park i Trenton er klokken 18:30.