William Smith landhockey slipper Liberty League-åpningen til U of Rochester 2-0

ROCHESTER, N.Y. .—William Smith College landhockeylag falt 2-0 til University of Rochester i sin første konferansekamp for sesongen. The Herons sitter nå på 6-2 for sesongen med en rekord på 0-1 i Liberty League.
Fredagskveldens matchup mellom Herons og Yellowjackets var jevnt inn i fjerde kvartal. Begge forseelsene satte på trykket i de siste 15 minuttene og registrerte åtte av de 12 skuddene i kampen. Junior spilte alle de 60 minuttene i mål for Herons, og registrerte én redning på natten.

KAMPØYEblikk:

• Rochester ville bryte gjennom i det 53. minuttet takket være førsteårs Anya Arseneau som slo inn et skudd fra en yard utenfor en pasning fra senior Karina Bridger.
  • Etter Rochester-målet ville Herons bruke presset og tjente to straffehjørner, noe som resulterte i fem skudd av Herons. Senior Mary Kate Breward ledet an med to skudd i det offensive skuddet. Senior Mackenzie Wodka, junior Sofia Pattillo og andre Rebecca Mantione landet alle ett skudd innenfor Herons’ sene offensive push.
  • I det 57. minutt ville Yellowjackets ha en gylden mulighet da Maeve Fogarty fikk et utbrudd etter at hun fikk en feilhåndtert pasning fra Herons. McCormick ville nekte for at Fogarty kom fra linjen hennes og tjente en fin redning på utbruddet.
  • Med 30 sekunder igjen av konkurransen, ville Bella Militi legge til et sekund for Yellowjackets etter en assist fra Maeve Fogarty for å sikre Rochester seieren.