Yankees sprengte fem homeruns i seier over Blue Jays

Yankees klarte bare fire treff mot Blue Jays-esset Robbie Ray, frontløperen for American League Cy Young Award. Heldigvis for dem forlot de alle ballplassen.

Aaron Judge homerte to ganger mens Anthony Rizzo og Gleyber Torres også gikk dypt av Ray og Brett Gardner la til et skudd fra Blue Jays' bullpen da Yankees skapte verdifull avstand i American League Wild Card-jakten torsdag kveld, og samlet seg til 6-2 seier på Rogers Centre.

New Yorks magiske tall for å sikre en sluttspillplass er nå på to. Yankees (91-68) tok to av tre fra Blue Jays i serien, og har nå en fordel på to kamper over Red Sox (89-70) og Mariners (89-70) for den øverste Wild Card-plassen med tre spill gjenstår. Boston tapte igjen mot Baltimore, mens Seattle var inaktiv torsdag. Toronto (88-71) er én kamp unna andreplassen.

Dommer åpnet scoringen med en 455-fots eksplosjon i den første omgangen, og nådde den sjelden besøkte tredje kortstokken i midtfeltet umiddelbart. Ray ble sett på som Gerrit Coles primære konkurranse som ALs beste kaster, og trakk 13 Yankees på rad. Rizzo knakk strengen i den sjette omgangen, og lanserte sin 250. karriere-homer, og gjorde kampen uavgjort.

Dommer fulgte etter med et klarsignal på 441 fot, og markerte Judges sjette multi-homer-kamp for året og den åttende gangen Yanks går back-to-back. En tur til Giancarlo Stanton fulgte, og Torres jaget Ray med et to-løps skudd til venstre felt, Torres' niende lange ball i 2021.

Corey Kluber startet for New York, og begrenset Jays til to løp og syv treff over 4 2/3 omganger. Corey Dickerson koblet til for en løpsscorende dobbel i andre omgang, og Vladimir Guerrero Jr. fikk en dobbel fra toppen av midtfeltveggen i den femte, og kjørte i et klarsignal.