#1 statsmenn temme Wildcats 5-2

Det topprangerte Hobart-hockeylaget scoret tre tredjeperiodemål da det beseiret Johnson & Wales 5-2 i en New England Hockey Conference-konkurranse i New England Sports Village i kveld. Med seieren er statsmennene nå 19-2-1 totalt denne sesongen med 13-1-1 i NEHC-spillet.

Andre fremover  (2g, 1a) og  (1g, 2a) ledet an for Hobart, og noterte tre poeng hver. Tre andre statsmenn hadde flerpunktsspill. Sophomore spilte alle 60 minuttene i mål og gjorde 14 redninger.

Hayden Haldane og Brad Cook scoret for Wildcats (5-15-2, 2-12-1). Jaxon Friedman avsluttet kampen med 36 redninger.

NØKKEL STATISTIKK

• Hobart avsluttet kampen med en fordel på 41-16 i skudd på mål.
  • Ingen av lagene scoret på powerplay. Statsmennene var 0-for-2 og Johnson & Wales var 0-for-3 med mannen fordel.
  • Motstanderne er 1-for-69 på power play mot Hobart denne sesongen.

STREKING

• Kveldens seier utvidet Hobarts ubeseirede rekke til 16 kamper. Hobart har 15-0-1 siden tapet mot Babson.
  • The Statesmen har vunnet fem strake kamper.

SAMMENFATTING AV SCORING

• Hobart åpnet scoringen på 8:47-merket av den første perioden. Hartman sanket en retur og vippet den løse pucken forbi keeperen. Hans 14. mål for sesongen ble assistert av Belov og senior.
  • Ti minutter senere scoret sitt første mål for sesongen. Han stakk en løs puck forbi Friedman. og spilte en assist på målet. Iasenza var den 24. forskjellige statsmannen som noterte et mål denne sesongen.
  • The Wildcats brøt avslutningsbudet på Haldanes andre mål for sesongen. Han tvang en omsetning og slo et skudd forbi Goyer.
  • Belov satte kampen utenfor rekkevidde med et par mål i de første tre minuttene av siste strofen. Hans 13. mål for sesongen kom 30 sekunder inn i rammen og ble assistert av Hartman og Buzoverya.
  • To minutter senere satte han inn sitt 14. mål for året. Hartman og  ble kreditert med assists.
  • Første år ga Hobart en firemålsledelse på 4:29 i tredje periode. Han vristet et skudd fra sporet forbi keeperen. Hans andre mål for sesongen ble assistert av Crane og Iasenza.
  • Cook avrundet scoringen. Hans andre mål for sesongen var et korthendt mål uten assistanse.

NESTE

Hobart vil være tilbake i aksjon i morgen, 3. februar, når det drar til UMass Boston for sin siste bortekamp i den ordinære sesongen. NEHC-konkurransen er planlagt å begynne klokken 16.00.