Adam Oller skinner i Triple-A-debuten da Syracuse Mets slo Worcester

finger lake day bruksområde

Syracuse Mets startende pitcher Adam Oller slo ut 13 slag i karrieren i seks og to tredjedeler av shutout-omgangene da Syracuse slo Worcester Red Sox, 5-4, lørdag kveld på Polar Park. Seieren gir Mets en sesonghøy seiersrekke på fire kamper og sikrer nok en serieseier for Syracuse ettersom Mets har vunnet fire av de fem første kampene i denne seks-kampsserien mot Red Sox.

Syracuse (33-54) åpnet kampens scoring i toppen av første omgang. Mark Payton og Wilfredo Tovar begynte spillet med rygg-mot-rygg-turer for å sette løpere på første og andre base. På et Josh Reddick-fly ut til midtbanen, merket Payton opp og flyttet til tredje base. Patrick Mazeika fulgte med et tre-løps hjemmeløp nedover høyrefeltet som landet i setene på toppen av den 22 fot høye Worcester Wall for å gi Syracuse en 3-0 ledelse.

Mets utvidet fordelen sin i den fjerde. Chance Sisco startet med en dobbel. To slagere senere, med en ut, slo Cheslor Cuthbert til venstre midtbane, og scoret Sisco for en 4-0-kant i Syracuse. Cody Bohanek slo deretter singel, og plasserte løpere som første og andre. Payton fulgte med en dobbel, og brakte Cuthbert hjem da Mets tok en 5-0 ledelse.

I mellomtiden var Oller fantastisk i sin Triple-A-debut. Den 26 år gamle høyrehenderen stoppet Worcester, og slo ut minst to slagere i sine seks første omganger på haugen. I alt slo Oller ut en karriere-high 13 slagere og tillot to treff og ett walk i seks og to tredjedeler målløse omganger.

Worcester (46-41) lukket gapet i bunnen av åttende omgang. Syracuse reliever Roel Ramírez var på haugen for Mets etter å ha fått finalen ut av den syvende. Med ett ute i bunnen av åttende nådde Jhonny Pereda første base på catcher-interferens da Syracuse-fangeren Patrick Mazeikas catcher-votte kom i kontakt med Peredas balltre på en sving, noe som resulterte i at Pereda ble belønnet første base. Ryan Fitzgerald gikk deretter, og Yairo Muñoz single for å belaste basene. Singelen til Muñoz ga ham en hit i hans 35. kamp på rad, som er en Boston Red Sox organisasjonsrekord. Delino DeShields slo ut for den andre ut av rammen, men Joey Meneses fulgte med en to-out grand slam over muren i høyre midtfelt for å kutte Syracuse-ledelsen til én, 5-4. Mets reliever Franklyn Kilomé kom deretter ut av bullpen og fikk finalen ut av den åttende omgangen.

Kilomé forble på haugen for Syracuse i bunnen av den niende omgangen. Den 26 år gamle høyrehenderen slo ut Connor Wong og induserte en Jeter Downs-sprang for de to første outene. Jack Lopez holdt kampen i live for Worcester med en dobbel til høyre felt for å sette utligningen ved andre base og bringe vinnerløpet til platen, men Pereda stilte seg ut på midtbanen for å avslutte kampen da Kilomé tjente sin første redning av sesong, og Syracuse vant, 5-4.

Mets og Red Sox avslutter sin seks-kampserie søndag ettermiddag på Polar Park. Første pitch er planlagt til 13:05.