Amerks blank Crunch for å tvinge frem avgjørende spill 5

Det var en flott helg for Rochester-amerikanerne da de vant to kamper på rad mot Syracuse Crunch for å tvinge frem en avgjørende kamp 5 i AHLs North Division-semifinale.

Malcolm Subban stoppet alle de 31 skuddene han møtte, og utsiktene leverte fornærmelse da Amerks blanket Crunch, 4-0, foran 7265 fans på Blue Cross Arena søndag ettermiddag.

Jiri Kulich åpnet scoringen i den første perioden med et powerplay-mål, hans andre av sluttspillet. Etter at ingen fant nettmaskene i den midterste strofen, sniket Lawrence Pilut sitt første mål tre minutter ut i tredje periode og økte ledelsen til 2-0. Med litt over fem minutter igjen av reguleringen la Mason Jobst inn sitt andre for å presse den til 3-0 før Tyson Kozak beseglet seieren med en tom nettspiller.

Syracuse slo Rochester 31-26, men hadde bare ett powerplay og kunne ikke komme noe forbi Subban, som registrerte sin første sluttspillsavslutning.

Max Lagace slo til side 22 av 25 skudd for Crunch.

De to lagene kommer til kamp i kamp 5 på Upstate Medical University Arena lørdag 6. mai. Pucken er satt til 19:05.