Amerks kommer til kort til førsteplass Comets

Rochester Americans (7-5-0-0) holdt førsteplassen Utica Comets (11-0-0-0) til sesongens lave 12 skudd på mål, men en tilfeldig sprett endte opp med å bli forskjellen for Comets , som gikk av med en 3-2-seier onsdag kveld på Blå Kors Arena.

Til tross for tapet har Amerks vunnet syv av sine siste 11 kamper, som inkluderer tre på hjemmeis. Rochester dateres tilbake til starten av 2016-17-kampanjen, og har samlet minst ett poeng i 30 av de siste 47 kampene mot Utica med 23-17-3-4 over denne perioden. I de siste 24 kampene i Rochester har Amerks postet en rekord på 11-10-1-2.

Forsvarsmannen Ethan Prow, som feiret sin 29-årsdag, scoret sitt andre mål for sesongen mens spiss Brett Murray la til sitt tredje i andre periode. Linus Weissbach, Mark Jankowski, Sean Malone og Oskari Laaksonen ble alle kreditert med assist under konkurransen.

at&t utfall i dag 2019

Målvakt Ukko-Pekka Luukkonen (4-5-0), Ukens regjerende AHL-spiller, startet sin femte start på rad og den niende for sesongen. Den finske nettminderen gjorde ni redninger, men ble merket med tapet.

er evige frimerker fortsatt gode i 2018

Aarne Talvitie, Reilly Walsh og Robbie Russo scoret alle i seieren. Med kveldens seier blir Utica det bare andre laget i ligahistorien som starter sesongen med 11 strake seire, og slutter seg til Amerks 1984-85. Rookie-målvakten Akira Schmid stoppet 25 av de 27 skuddene han møtte, men fikk sin femte seier på listen.

Etter at Amerks ikke klarte å score på fire power-play i første periode, snudde hjemmelaget et 1-0-underskudd til en rask 2-1-ledelse da de samlet et par markører med 1:42 fra hverandre i den andre strofen.

På Rochesters første mål i kampen, skjøt Jankowski en pasning fra høyre hjørne av Schmid direkte på pinnen til Weissbach, som var plassert mellom sirklene. Da Weissbach hadde ryggen mot nettet, banket han pucken til Prow like innenfor blålinjen, og forsvarsspilleren knipset inn sitt andre for sesongen for å utligne.

Som et resultat av at Utica ble bedt om et par straffer, etterfulgt av et Rochester-brudd, skøytet lagene 4-mot-3 for 1:51.

Mens Amerks hadde den ekstra skøyteløperen, holdt Laaksonen pucken på toppen av den offensive sonen før han skled en pasning til Malone langs venstre halvvegg. Malone tok noen skritt før han sendte en skuddpasning til Murray foran målkanten, slik at sistnevnte kunne dirigere inn for sitt tredje mål på fire kamper.

grasrotmusikkfestival 2015

Murrays tredje mål for sesongen på 10:46-merket gir både Malone og Laaksonen syv assists på listen.

Utica tok tilbake 3-2-ledelsen før slutten av andre periode da Walsh og Russo slo inn hvert sitt mål i de siste seks minuttene av perioden.

Med Walshs opptelling koblet han seg til et power-play-mål fra Nolan Foote og Marian Studenic med 5:50 igjen i rammen før Russo fant litt puck-flaks da han banket et skudd på innsiden av puten til Luukkonen fra under målet -linje med 46 sekunder igjen før pause.

hva er den beste kratom for energi

I løpet av den siste reguleringsperioden hadde Rochester fem skudd på mål, men klarte ikke å utligne resultatet på et par utbrudd. Amerks begrenset Comets til bare ett skudd gjennom de første 15 minuttene av perioden og to i hele perioden, men Utica hang på med 3-2-seieren.