Bills slo Jets i sesongåpningen, 27-17 (full dekning)

Det så ut som det kom til å bli en utblåsning etter det første kvarteret da Buffalo Bills trasket ut til en rask 14-0 ledelse.

Men noen få feil av Bills quarterback Josh Allen tillot Jets å henge rundt det meste av kampen før Buffalo satte dem unna i andre omgang. The Bills vant 27-17, men kampen var aldri så tett.

Allen var kjempefin det meste av ettermiddagen. Han avsluttet med sitt første 300-yard pasningsspill i karrieren og hadde tre totale touchdowns mot et Jets-forsvar som ikke hadde noen svar. Bills-forsvaret ga opp ett stort spill på dagen, men stengte stort sett Sam Darnold og Jets-angrepet. The Bills hadde totalt 404 offensive yards sammenlignet med bare 254 for Jets.

LENKER FOR SPILLOVERSIGT:

SPILLETS HØYDEPUNKTER:

SOSIAL:

FORHÅNDSVISNING AV SPILLET:

The Bills starter 2020-sesongen med en hjemmekamp mot New York Jets. Dette er 14. gang de to spiller mot hverandre i en hjemmeåpning, som er flest i NFL siden 1960. Buffalo vant sin sesongåpning mot Jets i 2019, kan de gjøre det igjen i år?