Brandon Nimmos walk-off trippel løfter Mets over Yankees i statister

New York Yankees (39-30) bullpen blåste en ledelse på to løp, og angrepet gikk 1-for-15 med løpere i scoringsposisjon da de falt 4-3 til Mets (32-36) på 10 omganger på onsdag natt på Citi Field, og deler de to første kampene i Subway Series.

Etter at Yankees ikke klarte å score på toppen av den tiende, kom Albert Abreu tilbake for en andre omgang med arbeid. Han slo ut Mark Vientos for å åpne rammen, men manager Aaron Boone bestemte seg for å ta ham ut og hente venstre Nick Ramirez for å møte den venstrehendte som slo Brandon Nimmo. Det slo imidlertid tilbake da Nimmo tok en trippel til høyre felt, noe som ga Mets en sårt tiltrengt seier.

Alt dette kom etter at Yankees bullpen ledet 3-1 i den sjuende. Jimmy Cordero gikk basene fulladet, og Ron Marinaccio slo en batter og ga opp en single med to løp med to outs.

møte og hilse på Carrie underwood

Gerrit Cole kastet seks omganger med ett løpsball for Yankees, mens Justin Verlander tillot ett løp over seks omganger med arbeid for Mets.

balloon festival 2016 dansville ny

Bauers hadde en matchende singel for Yanks, og Isiah Kiner-Falefa stjal hjem, og ble den første Yankee som gjorde det siden Didi Gregorius 27. august 2016.

Tommy Pham hadde en løpsscorende dobbel for Mets, som gikk 3-for-11 med løpere i scoringsposisjon.

Begge lag får fri torsdag. Yankees vil åpne en serie med tre kamper med Red Sox på fredag ​​på Fenway Park, mens Mets vil bli hjemme og begynne en serie med tre kamper med St. Louis Cardinals.