Brandon Snyders hjemmeløp løfter Rochester Red Wings over IronPigs

Et Brandon Snyder-hjemmeløp og en sterk bullpen var forskjellen for Red Wings i en 4-3-seier over Lehigh Valley IronPigs torsdag kveld i Allentown, PA.

The Wings (12-21) er nå 6-3 på bilturen.

Snyders to-løps hjemmeløp – hans sjette for sesongen – kom i tredje omgang og ga Red Wings en 4-2 ledelse de ikke ville gi fra seg.

Etter et Didi Gregorius-hjemløp i den første omgangen, tok Wings ledelsen i den andre på en Cody Wilson RBI-singel- og saksflue av starteren Rogelio Armenteros.

Gregorius ville uavgjort kampen til to med en RBI-dobbel i bunnen av den andre rammen.

Justin Miller forankret Wings bullpen nok en gang - selv om han trengte mer arbeid enn vanlig. The Red Wings closer trengte 32 plasser i den niende omgangen for å unnslippe en to-mot, én-ut jam for å tjene redningen og senke ERA til 0,59 på sesongen.

Alberto Baldonado, Kyle McFarland og Andres Machado leverte også resultatløs lettelse bak Armenteros.

Wings ser etter sin første seiersrekke med tre kamper for sesongen fredag ​​kveld mot Lehigh Valley.