Cesar Puello kommer opp clutch, men Syracuse Mets faller for Buffalo, 5-3

Syracuse Mets og Buffalo Bisons spilte en spennende kamp lørdag kveld, men Mets var på den tapende slutten, og falt 5-3 på ti omganger mot Bisons. Etter at Syracuse utespiller César Puello utlignet kampen med en RBI-singel i bunnen av den niende omgangen, satte Buffalo sammen en tre-runs topp av den tiende for å komme ut på toppen.

Buffalo (26-19) slo først til med to løp i toppen av andre omgang. Christian Colón trakk en én-ut-gang, og deretter fløy Richard Ureña ut til venstre felt for andre ut. Deretter dro Cullen Large og Juan Graterol rygg-mot-rygg-vandringer for å laste basene for Logan Warmoth, som produserte en singel med to løp for å gi Bisons en 2-0 ledelse. Dette var de eneste løpene som var tillatt i en ellers imponerende utflukt for Syracuse-starteren Robert Stock i sin Mets-debut. Etter å ha blitt krevd fritak fra New York 22. juni, snudde 31-åringen i seks omganger, tillot to løp, fire treff, fire gange, og han slo ut to slag.

På den andre siden av pitching-duellen kastet Buffalo-starteren Connor Overton fem målløse omganger mens han ga opp fem treff, to gange og slo ut ett.

Syracuse (12-34) kom til slutt på brettet i toppen av den syvende omgangen. Cheslor Cuthbert trakk et walk, og deretter slo Martin Cervenka en dobbel, og avanserte Cuthbert til tredje base. Bisons reliever Kirby Snead erstattet Curtis Taylor og slo ut Puello. Deretter slo Drew Jackson ut, men Cuthbert scoret fra tredje og reduserte underskuddet til to, mens Buffalo fortsatt var oppe, 2-1. MLB-rehabber Brandon Nimmo fulgte etter, men slo ut for å avslutte omgangen, og Syracuse forlot utligningsløpet strandet på tredje base.

Bryan Baker slo bunnen av den niende for Buffalo, og høyrehenderen ga Cuthbert en gang med én ut. Etter at Matt Winaker erstattet Cuthbert som en pinch-runner, singlet David Rodriguez til høyre felt. Etter å ha kommet i clutch for Syracuse fredag ​​kveld med to RBI-singler, leverte Puello igjen med nok en løpsproduserende singel for å score Winaker og utligne kampen, 2-2. Jackson slo deretter til, og Nimmo tok en tur for å laste basene til Orlando Calixte. Etter å ha havnet bak 3-0, tvang Baker en avhopp til høyre for tredje ut for å sende kampen til ekstraomganger.

På toppen av den tiende startet Large på andre base som løper for Buffalo. Han avanserte til tredje på en vill pitch, og deretter med to-outs i omgangen og Jonathan Davis på plate, scoret Large på en vill pitch for å sette Bisons foran, 3-2. Davis gikk deretter, og Breyvic Valera fulgte med en to-løps homer for å utvide Bisons-ledelsen til tre, 5-2.

vil det være et mackenzie-childs låvesalg i 2021

Dany Jiménez kom ut på bunnen av den tiende og startet omgangen med å slå ut Khalil Lee. Mens Drury var på platen, stjal Calixte, som var løperen på andreplass for Syracuse, tredje base og scoret deretter på en Drury-groundout. Jiménez trakk deretter Wilredo Tovar for kampens finale da Buffalo vant, 5-3.

Syracuse og Buffalo returnerer til NBT Bank Stadium søndag ettermiddag for seriefinalen. Første pitch er satt til 13:05.