Cornell vinner tredje strake Cleary Cup med 5-0 seier over St. Lawrence

Andre spiss Max Andreev og andre forsvarsspiller Joe Leahy hadde hver et mål og to assist, og Cornells hockeylag for menn kjørte St. Lawrence, 5-0, fredag ​​kveld på Lynah Rink. Sammen med Clarksons uavgjort på Colgate, førte resultatene til at Cornell vant Cleary Cup for tredje år på rad - en første i programhistorien.

Cornell-mennene

Juniormålvakt Matthew Galajda gjorde 19 redninger for sin tredje avslutning på rad, og gikk inn i uavgjort med Ben Scrivens '10 for programmets ledelse gjennom tidene med 19 over sin kollegiale karriere. Han har gått 197 minutter, 21 sekunder uten å gi opp et mål, som er den sjette lengste avslutningsrekka i programmets historie.

Ved å vinne Cleary Cup – tildelt ECAC Hockeys topplag i den ordinære sesongen – har Cornell (22-2-4, 17-2-2) tjent nr. 1 totalt sett for sluttspillet i ECAC Hockey Championship. The Big Red vil ha et farvel gjennom den første runden, og deretter være vert for det laveste gjenværende seedet i en best-av-tre kvartfinaleserie 13.-15. mars på Lynah Rink.