Cortland blankt Hobart, 3-0

Hobart College fotballag ble beseiret av SUNY Cortland 3-0 i en ikke-konferansekonkurranse på Cozzens Field tirsdag ettermiddag. Med tapet er Statesmen nå 4-3-3 sammenlagt denne sesongen.

spilte alle 90 minutter i mål for Statesmen og gjorde to redninger. Luke van Galen spilte alle 90 minutter i mål for Cortland og gjorde seks stopp

NØKKEL STATISTIKK:

tumblr videospiller fungerer ikke
  • The Red Dragons avsluttet med en 11-10-kant i skudd. Hobart hadde en 6-1 fordel i hjørnespark.
  • Mateo Marra tok med i alle tre målene for Cortland, og avsluttet med to mål og en assist

FØRSTE HALVDEL:

• Marra åpnet scoringen i det sjette minuttet. Cade Denlinger ble kreditert med en assist på målet. Han sendte en ledende pasning til Marra, som chippet skuddet forbi Hobart-målvakten.
  • The Statesmen hadde sine sjanser i første omgang, og avsluttet med en 7-4-kant i skudd.
  • avfyrte et skudd fra like innenfor 18-meteren som ble stoppet av van Galen.
  • I det 44. minutt bommet skudd fra toppen av 18-meteren akkurat på tverrliggeren.

ANDRE HALVDEL:

• Cortland tok en 2-0 ledelse i det 49. minutt på Maras andre mål i kampen. Han snappet en klar pasning i feltet og slo et skudd fra tverrliggeren og i nettmaskene.
  • Ti minutter senere spratt Aj Alit et skudd utenfor tverrliggeren.
  • Matt Shultz la til et forsikringsmål i det 69. minutt. Han hentet en ledende pasning fra Marra og rev skuddet i nedre høyre hjørne av buret.

NESTE:

• Hobart vil være tilbake i aksjon lørdag 8. oktober, når det ønsker 20. rangerte Clarkson velkommen til Cozzens Field. Liberty League-konkurransen er planlagt å begynne klokken 14.00.