Herons blank Huskies, 3-0

Ishockeylaget William Smith College scoret et mål i hver periode da det slo University of Southern Maine, 3-0, i en New England Hockey Conference-konkurranse på USM Ice Arena i ettermiddag. Med sin tredje seier på rad har Herons nå 3-0-1 sammenlagt og 2-0-0 i konferansespill for å starte året.

scoret to ganger og  laget 21 redninger i avslutningen. Det var Hausers andre shutout i karrieren. Haley McKim gjorde 23 redninger på drøyt 58 minutters arbeid i mål for Southern Maine (0-4-0, 0-2-0).

NØKKEL STATISTIKK:

• William Smith avsluttet kampen med en 26-21-kant i skudd på mål.
  • Herons var 1-for-2 på kraftspillet mens Huskies var 0-for-3 med den ekstra skateren.

FØRSTE PERIODE:

• The Herons åpnet scoringen på 13:07-merket av åpningsperioden. slo hjem en retur for sitt tredje mål for sesongen. og  ble kreditert med assist på power-play-målet.
  • Et knapt minutt senere hadde Southern Maine en sjanse til å utligne kampen, men Hauser ble stående og reddet Olivia Stewart og Georgie Snow.
  • Hauser ranet et poengskudd fra Jordan Colbert i siste sekund av perioden.

ANDRE PERIODE:

• Ketchabaw ga William Smith en 2-0 ledelse like etter midtveis i andre periode. Hun skjøt et skudd forbi McKim for sitt andre mål for året. og  ble tildelt assists på målet.
  • William Smith hadde en 10-8-kant i skudd på mål.

TREDJE PERIODE:

• Ketchabaw la til et tomt mål med 26 sekunder igjen av reguleringen. Det var hennes lagledende tredje mål for sesongen.
  • Hauser stoppet alle fem skuddene hun møtte i siste periode.