Ithaca henter hjem tredje Cortaca Jug på rad med seier på MetLife Stadium

Ithaca College fotballag beseiret SUNY Cortland 32-20 den 61. Cortaca Jug-kampen 16. november på MetLife Stadium i East Rutherford, New Jersey. Spillet brøt tilstedeværelsesrekorden for en divisjon III fotballkamp med 45 161 mennesker. Det er Bombers tredje Cortaca Jug-seier på rad.

Det var en solrik og skyfri dag i East Rutherford, men temperaturen var kjølige 41 grader. MetLife-stadion var fullpakket med fans i alle aldre som drev med Bomber-blått utstyr eller Red Dragon-rødt. Jumbotrons viste opptak av begge lagene skutt av studenter de siste månedene som forberedelse til historiens største divisjon III-fotballkamp.

Bomberne opprettholdt kontrollen i første omgang, og hadde ballen i 21:33 av den mulige 30-minutters omgangen. De scoret på sin første besittelse av spillet med en 80-yards kjøretur. Senior quarterback Joe Germinerio skyndte seg inn for en 1-yard touchdown, og ferskingen Nick Bahamonde fullførte på ekstrapoenget for å gi Bombrers en ledelse på 7–0 med knappe ni minutter igjen av det første kvarteret.

Cortland var i stand til å sikre to første nedturer på sin første drive, men senior quarterback Brett Segala fomlet snappet, og det ble gjenvunnet av Bombers seniorforsvar John Hadac på 40-yardlinjen. Imidlertid ble South Hill-troppen plaget av straffer etter restitusjonen og ble skjøvet tilbake så langt som til 49-yardlinjen. Etter at Germinerio gjorde et 11-yard-rush på 3. og 27. førstegangssparker Nick Bahamonde tok et 48-yard field goal-forsøk på fjerde down, men han kom til kort for første gang hele sesongen da sparket bommet bredt til høyre.