PAL-MAC-SESONGEN SLUTTER: Red Raiders-mesterskapet i fotball for jenter taper i regioner

Pal-Mac jentefotballsesongen tok slutt lørdag kveld. Overfor Lewiston Porter fra seksjon VI i den regionale runden av turneringsspill, klarte ikke Red Raiders å reversere fra et tidlig underskudd som Lancer-angrepet ga.

Lewiston Porter hoppet raskt ut i første omgang, og scoret to mål i løpet av de første 10 minuttene av spillet. Pal-Macs Molly Seither klarte å få Red Raiders på brettet på et hjørnespark kort tid etter, og kuttet Lancer-ledelsen i to.

Lewiston Porter kunne score ett mål til i første omgang, noe som førte til en pause på 3-1. Lancers scoret nok et mål til 4-1, men Maya Ikewood svarte rettback for Pal-Mac og reduserte ledelsen til 4-2. Det ville imidlertid ikke være nok for Red Raiders, og Lewiston Porter var i stand til å score et siste mål da klokken tikket ned, med sluttresultatet 5-2 i favør av Lancers.

Pal-Mac vil avslutte sesongen med en totalrekord på 18-3-0, og en rekord i Finger Lakes East på 7-0-0. Det var en fantastisk sesong for Red Raiders, som vendte tilbake fra den skuffende slutten av 2020-sesongen for å få ære i seksjonen i 2021. 2022 ser ut til å bli like lovende, ettersom toppscorerne Maya Ikewood og Emma Robinson leder den returnerende spillerlisten for Pal-Mac .