Petrakis noterer kampvinnende mål for å løfte Cornell over Penn State

I en fortelling om to omganger som hadde en vill avslutning, var det førsteårskampspesialisten Angelo Petrakis som var helten for Big Red, og scoret det kampvinnende målet med åtte sekunder igjen for å gi #7 Cornell lacrosse-laget en 18-17 seier over #2 Penn State søndag ettermiddag på Crown Lacrosse Classic i Charlotte, NC

Angelo Petrakis tar face-off under Cornell Big Red menns lacrosse-lag

new york chick fil a

Med mindre enn ett minutt igjen av kampen, fant Cornell seg bak med ett mål, 17-16. I en andre omgang der nesten hele farten tilhørte Penn State, trengte Big Red å finne en måte å kvittere på, og tiden begynte å renne ut. Med spillet på spill, henvendte Cornell seg til ingen ringere enn Jeff Teat, Big Reds fremtredende og lagleder. Med 18 sekunder på klokken gikk Teat en-mot-en med forsvareren sin og vant kampen, og scoret utligningen og utlignet kampen, 17-17.

Den påfølgende face-off skapte en vill avslutning. Petrakis satte kursen mot rundsirkelen, og etter å ha kjempet hardt med Penn States Jake Glatz, befant begge lag seg i en hektisk kamp for å få besittelse av ballen på Penn States banehalvdel. Dom Doria kom opp med det i det som uten tvil var spillets største bakkeball og fant en åpen Petrakis. Petrakis tok av å løpe nedover banen i det som var et enmannsløp, og slo et skudd hjem, og satte inn det kampvinnende målet med åtte sekunder igjen av kampen for å gi Cornell seieren.